2777
2789

سلام امروز رفتم بلوک زایمان  نوار قلب بگیرم ،صدای جیغ خانوم ها میومد 😐

حدود ۴۰ دقیقه اونجا بودم .صدای جیغ یه نفر بود فقط ...

از ترس نشسته بودم داشتم گریه میکردم .

تجربه یه زایمان طبیعی دارم ولی ۷ ،۸ سال پیش بود یادم نیست .

دارم سکته میکنم از ترس .

تو رو خدا دعام کنید هم زودتر درد زایمانم شروع شه هم بتونم خودمو کنترل کنم و درست رفتار کنم .زیاد جیغ و داد نکنم ...😐🥺

هر چی دنبال سزارین رفتم و آشنا و پارتی پیدا کردم نشد ...

آخه اختیار بدن مردم دست خودشونم نیست واقعا؟

من سال پیش این موقع خیلی روزای سختی داشتم ،خدا رو شکر میکنم بابت این درد ها و این روزها ،از درد کشیدنش خیلی نمیترسم فقط دعام کنید بچه م و سالم به دنیا بیارم 🙂🥲

امیدوارم دامن همه ی منتظرا سبز بشه به زودی ❤

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الهی که به سلامتی زایمان کنی

وای منم روز زایمانم اون زمانیکه داشتم برای اتاق عمل حاضر میشدم یه خانمی اومد همونجا کیسه آبش پاره شد. چنان جیغایی میکشید که من ضربان قلبم ریخته بود بهم!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بعضی ها خیلی بیخود جیغ میزنن 

واقعا من موقف زایمان بچه م چنان دوتا اتاق بغلی هام جیغ میزدن تا ۳ سال تو ذهنم بود و آزارم میداد صداشون 

در حالی ک بچه من ۴۲۰۰ بود و بجه اول 

اونا ۳ کیلو و ۲ و پونصد

پرستار در اتاقمو باز می‌کرد میگفت چرا تو داد نمیزنی 

درد هم خیلی زیاد داشتم ها ولی داد زدن نداره واقعا 

الهی که به سلامتی زایمان کنیوای منم روز زایمانم اون زمانیکه داشتم برای اتاق عمل حاضر میشدم یه خانمی ...

ممنون عزیزدلم .

آخه مگه درد داره پاره شدن کیسه آب ؟ 

زایمان منم اینجوری بود سر پسر اولم .جیغ و داد باعث میشه بقیه هم استرس بگیرن و بترسن

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

جیغ بدتر انرژی زائو رو میگیرهنفس کشیدنای خاص و یاد بگیر

ماما همراه گرفتم .امیدوارم موثر باشه 

خداروشکر همه چی داره تموم میشهسزارین به خدا بده دردش بیشتره

ببین تو سزارین خیال آدم راحته که بچه راحت به دنیا میاد حالا درداشم بعدش مشکلی نیست .

من واسه بچه م استرس دارم

ببین بعضی ها خیلی بیخود جیغ میزنن واقعا من موقف زایمان بچه م چنان دوتا اتاق بغلی هام جیغ میزدن تا ۳ ...

انشاءالله منم بتونم مثل شما باشم🥲

ببین تو سزارین خیال آدم راحته که بچه راحت به دنیا میاد حالا درداشم بعدش مشکلی نیست .من واسه بچه م اس ...

فکر میکنی 

اگه از خطرات سزارین بگم دیگه حرفش را نمیزنی

الحمدلله رب العالمین ...
منم برای زایمان میترسم

چند هفته ای ؟

ممنون عزیزدلم .آخه مگه درد داره پاره شدن کیسه آب ؟ زایمان منم اینجوری بود سر پسر اولم .جیغ و داد باع ...

من نمیدونم. شایدم بنده خدا همونجا دردش گرفته بود ولی خب اون تنها چیزی بود که ازارم داد روز زایمانم!

منم به زور و بلا از یه دکتر روانپزشک الکی نامه گرفتم که برام نوشت این خانم تحت درمان افسردگیه و استرس و شوک موجب عود کردن بیماری میشه زایمان طبیعی اصلا مجاز نیست. با اون نامه سزارین کردم. 

حالا دکتر خودم زیرمیزی جدا گرفت و اون روانشناس به سختی نامه رو داد بماند

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فکر میکنی اگه از خطرات سزارین بگم دیگه حرفش را نمیزنی

زایمان اولم خیلی تجربه ی سخت و وحشتناکی بود برام .

آخراش انرژی نداشتم بهم میگفتن اگه نتونی زور بزنی بچه خفه میشه 

مونده بودم وسطاش چه خاکی بریزم سرم 😐