2777
2789

خواهش میکنم اگر دعایی بلدید یا کسی میشناسید دعا کنه یا راه حلی به ذهنتون میرسه بگید 

من که خودمو به در و دیوار کوبیدم و هیچ اتفاقی نیفتاده تا حالا موندم چکار کنم 

۳۷ سالمه سن مادر شدنمو دارم از دست میدم 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه اقایی هست مزارش توحرم امام رضاس اسمش نخودکی 

ایشون ضامن ازدواج هستن اینطور شنیدم 

اگه موقعیت دارین برین سر مزارش دعا بخونین 

ندارین از راه دور براش دعای زیاد بخونین و خیرات کنین

یه اقایی هست مزارش توحرم امام رضاس اسمش نخودکی ایشون ضامن ازدواج هستن اینطور شنیدم اگه موقعیت دارین ...

چطوری نیست کنم واسشون ؟ 

نمیتونم برم شرایطشو ندارم 

خوب مگه همه باید ازدواج کنن؟؟؟؟  ؟؟؟؟منم تقریبا همسنای شمام ..........شد شد ..نشد دارم زندگیمو میکنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم اصلا به سن نیست مهم این یک آدم خوب سر راحت قرار بگیر ازداوج کردن هنر خوشحال زندگی کردن هنر از دوران مجردیت لذت ببر الان مثلا من زود ازدواج کردم الان با سه تا بچه طلاق گرفتم 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

خوب مگه همه باید ازدواج کنن؟؟؟؟ ؟؟؟؟منم تقریبا همسنای شمام ..........شد شد ..نشد دارم زندگیمو میکنم

اخه من دوست دارم خانواده خودمو داشته باشم بچه داشته باشم 

تنهایی اصلا دوست ندارم 

چرا فکر میکنی ازدواج کردن خوبه و همه باید ازدواج کنن  تو رو خدا بشینین زندگیتون رو کنید لذذذت ببرید از برای خودتون بودن،آقا بالا سر میخوای چیکار،اونم این زمونه،که مرد متعهد کم پیدا میشه