2777
2789

سلام 

تا حالا شده ناخواسته باردار بشین؟ 

دلیلش چی بوده؟

جلوگیری داشتین و باردار شدین؟

ممکنه بدون ارتباط کامل کسی باردار بشه؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی طبیعی پیشگیری کردن و از دست شون در رفته،

بعضی هام هستن یکی در میون قرص میخورن بعد ک باردار میشن میگن ما پیشگیری کردیم ولی باردار شدیم😐😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

من تو پسرم ناخواسته باردار شدم ببخشید فکر نمی‌کردم بارددار بشم با یک بار نزدیکی با دار شدم چون ۷سال جلوگیری میکردم. بعد دخترم. وتو دخترم تنبلی تخمدان داشتم فکر نمی‌کردم دیگه باردار بشم به خواست خدا پسرمو باردار شدم و دکتر بهم گفت تخمدانهات خیلی فعال شدن 

دارو مصرف میکردی؟چه دارویی؟

قرص کلومیفن و آمپول. رو روز ۱۲پریود میزدم دقیق اسم آمپول یادم نیست به نظرم HCGبوددد سه ماه استفاده کردم ماه چهارم بارداری شدم همسرم هم اصلا مشکلی نداشت 

اولا که ما خانم ها قرار نیست بر طبق و نظر آقایون لباس بپوشیم و بگیم چون اونا مارو میبینن ما پوشیده باید باشیم اونا کور شن دیدنی 

بعدشم شما یه آقای جذاب میبینی که لباسی بپوشه که جلب توجه کنه میگی اوه بزار نگاه کنم لذت ببرم؟؟؟؟؟ چشماتو ببند رد شو یا مثلا آقایون پوشیده لباس میپشون نامحرم نبینه؟ 

دوما غیرت به این چرت و پرت ها نیست غیرت به اینه که همسرت تو خونه ی تو آرامش داشته باشه، دغدغه نداشته باشه حسرت خرید و مسافرت نداشته باشه با هم بتونین پیشرفت کنین  غیرت به ایناست 

اولا که ما خانم ها قرار نیست بر طبق و نظر آقایون لباس بپوشیم و بگیم چون اونا مارو میبینن ما پوشیده ب ...

سلام عزیزم،

ببخشید خیلی دیر اومدم جواب بدم، 

ما طبق سلیقه ی آقایون لباس نمیپوشیم، ما طبق سلیقه ی خدای خودمون لباس میپوشیم.

خدا گفته خانوما جوری لباس بپوشین که اندامتون دیده نشه.

بر و دوشتون دیده نشه 

گردنتون دیده نشه

و اگر اسممون مسلمونه و بخوایم عملمون هم مسلمانی باشه، الگویی داریم مثل حضرت زهرا که اولا بی دلیل از خونه بیرون نمیمومدن که در معرض دید نامحرم نباشن 

وقتی هم که بعد از شهادت پیامبر و بخاطر دفاع از امامشون از خونه بیرون اومدن جوری لباس پوشیدن که مشخص نبود پشت یا جلوشون کدوم طرفه،هیچ برجستگی بدنشون مشخص نبود و لباسی مثل چادر امروزی ما پوشیده بودن که تا روی زمین کشیده میشد تا مبادا پاهاشون دیده بشه.

ما متاسفانه خییییلی از اصل خودمون دور شدیم 

و فکر میکنیم هر چه برهنه تر باشیم به روزتریم

ولی ارزش زن بودن ما به برهنگی نیست 

به شخصیتمونه

بله مردها هم باید چشمشون رو کنترل کنن ولی مطمئنا نمیتونن کور بشن 

چون تو جامعه ی امروزی فقط کور شدن حواب میده وگرنه انقدر خانمهای بدحجاب زیاد شدن که اگر کسی چشم سالم داشته باشه حتی اگر خیلی مراقب خودش باشه باز چشمش به تعدادی از این خانوما میفته

اللّهم عجّل لولیک الفرج