2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 50 پست
داری میری یه کوله بردار توش دو دست لباس زیر و دو دست مانتو شلوار بگیر و شال یه دمپایی و کفش همراهت ب ...

ممنونم از لطفت هنوز قسمتم نشده الانم دارم شرایطش رو میپرسم و به خودم انرژی مثبت میفرستم که شوهرم راضی شه.شوهرم چون اعتقاد نداره نمیزاره نه مشهد برم نه کربلا.کاش بتونم برم کاش حسرت به دل از دنیا نرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هم باکاروان میشه رفت هم با هرکی که خودتون دوس داشته باشید فقط نباید تنها باشید همراه داشته باشی ...

چقدر عالی ممنون توضیح دادی گلم.اونجا امنیت داره؟طرف ما میترسن زنا رو بفرستن متاسفانه

دلم یجوری شد چقدر حس خوبی گرفتم کاش شوهرم راضی شه چند ساله حسرت مشهد رفتن دارم نمیبره منو کربلا رو ک ...

عزیزم انشاالله که میری برا منم دعا کن بتونم برم و بعدش حاجتمو بگیرم به امید خدا و لطف امام‌حسین بارداربشم

ممنونم از لطفت هنوز قسمتم نشده الانم دارم شرایطش رو میپرسم و به خودم انرژی مثبت میفرستم که شوهرم راض ...

خوب بشین باهاش حرف بزن بگو اعتقادات تو جدا اعتقاداته من جدا من با رفتنه به کربلا و مشهد دلم خوش میشه آروم میشم سبک میشم

استارتر اگه اطلاعات کافی نداری حتما با کاروانی برو یا کسی که تجربه داره و بلده 

مخصوصا خانوما تنها نرن بهتره 

بالاخره میخوای از مرز ماشین بگیری تا نجف و برای برگشت هم میخوای ماشین بگیری شاید سختت باشه