2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 50 پست
دلم یجوری شد چقدر حس خوبی گرفتم کاش شوهرم راضی شه چند ساله حسرت مشهد رفتن دارم نمیبره منو کربلا رو ک ...

تاپیک اخرم کامنت بزار اسمت رو داشته باشم ان شاء الله دعا می کنم قسمتت بشه و شوهرت راضی بشه

متاسفانه رضایت دفتر خانه رسمی باید داشته باشی

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو کافی‌نت یه بیمه هست واسه تمام زائرا رو انجام بده برو پلیس به علاوه ده پاسپورت رو بگیر بعد وسایلمو جمع کن اگه همرا داری ک خوبه نداره تنهایی میتونی بری اتوبوس بلیط بگیری بری سر مرز مهران با هر مرزی ک بهت نزدیک تره اونجا پاسپورت چک میشه مهر خروج میزنن برات میری سمت خاک کربلا و انجام ماشین هست برای هر منطقه ک میخوای اول بری 

کاروانم داره میتونی هم خودت تا مرز با ماشین بری اونور مرزم ک عراقیا منتظر مسافرن معمولا از یک هفته ب اربعین شروع میکنن پیاده رویو ولی اوجش سه چهارروز اخره 

بشدت گرمه یدفه اب قطع میشه یدفه برق و تو اون گرما بدون کولر...خیلی شرایط سختیه تازه ما ک رفتیم خیلی سال شلوغی بود بعد کلی پیاده روی خسته و کوفته میرفتی یجا استراحت کنی انقد شلوغ بود ک باید زانوهاتو بغل میگرفتی مینشستی تا جا خالی شه بتونی دراز بکشی فک کن تو همچین شلوغیی کولر بخاطر قطع اب و برق هر نیم ساعت ده دقیقه شو قطع باشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

داری میری یه کوله بردار توش دو دست لباس زیر و دو دست مانتو شلوار بگیر و شال یه دمپایی و کفش همراهت باشه کفشت راحت باشه واسه راه رفتن جوراب همراهت باشه ماسک و قرص دل‌درد و شکم درد و آبریزش بینی بردار قبل اینکه بری اینجا زرد آلو و سوپ بخور ک شکمشون کار کنه و رفتین کشور غریب دو هوا نشین کلاه همراهت باشه..یکمم مغزیجات بردا برای تو راهه سفرت بی خطر بهت خوش بگذره واسه ماهم دعا کن اگه میتونی فقط آب معدنی بخور که آبشون به ما نمیسازه

نه این قانون حذف شده

خدارو شکر 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

سلام هم باکاروان میشه رفت هم با هرکی که خودتون دوس داشته باشید فقط نباید تنها باشید همراه داشته باشید بهتره میرید مرز وارد عراق که شدید همونجا تاکسی و ون هست به همه شهرهای زیارتی نجف سامرا کاظمین کربلا هرکجا میخ وای بری قیمت کرایه هارومیپرسی و انتخاب میکنی و میرسوننت همونجا پیاده روی هم چند تامسیر داره که همونجا سوال کن راهنمایی میکنن مثلانجف باشی تاکسی سوارشی میرسوننت سر مسیر پیاده روی دیگه همه مردم هستند .مثلا من اول رفتم نجف بعد سامرا و  کاظمین وحرم دوطفلان مسلم بعد برگشتیم نجف از اونجا پیاده رفتیم.البته یادت باشه که فقط یک کوله پشتی  یکدست لباس و کفش راحت پیاده روی یه جفت دستکش رنگی وحتما یه روبند(پوشینه) لازم داری و وسایل شخصی مثه مسواک یا شامپوکوچیک اونجا خدارو شکرهمه چی رایگانه.یه کیف کوچیک جای پول ومدارک که بندازی گردنت