2777
2789
عنوان

ماکارانی بدون گوشت

211 بازدید | 16 پست

من واقعا ماکارانی با گوشت دوست ندارم 

کلا اگه غذایی با گوشت قاطی بشه دوست ندارم 

بیشتر گوشت به صورت کبودگی یا کباب دوست دارم به غیر از این اصلا دوست ندارم 

حالا همسرم ماکارانی و هر چیزی با گوشت دوست داره کلا باهم سر غذا تفاهم نداریم 

من واقعا خیلی طعم سویا تو ماکارانی واویشکا بیشتر دوست دارم 

گوشت وقتی باشه توش حالم بد می کنه

بالاخره یکی مثل خودمو پیدا کردمممم من ماکارونی فقط با سبزیجات دوست دارمممم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماکارونی و استامبولی با گوشت چرخ کردع بدم میاد

یا دلمه 

نمیزنم استامبولی ک با مرغ

ماکارونی هم سویا

دلمه هم بیشتر اوقات نمیزنم 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

منم راستش ماکارونی رو با گوشت چرخ کرده دوس دارم ولی دخترم و همسرم فقط با سویا دوس دارن. منم از ترکیب سویا با قارچ ؛ فلفل دلمه ای؛ هویچ؛ نخود فرنگی؛ لوبیا سبز؛ بادمجان سیاه؛ گل کلم  استفاده میکنم😄

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

منم از گوشت چرخ کرده تو غذا متنفرممممم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سر پیاز داغشم تفاهم نداریم من نگفتی مس کنم اون می گه پیاز تو غذا نبینم رندش کن

منم ببینم ت غذا پیاز درشته رنده نیس نمیخورم😞🤢

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
باید گوشت بخوری ک جون بگیری..تو خوشت نمیاد ولی بدنت بهش نیاز دارهپاشو ماکارانی شوهرتو درست کنبرا خود ...

گوشت کبابی می خورم کبودگی می کنم به غیر از این اصلا خوشم نمیاد تو غذا 

عاشق کبودگیم

منم همینطورم دقیقا

بدع 😞

گوشت چرخ کردع فقط کبابش خوبع😍