2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هم اینک حس میکنم گره افتاده به کارم نمیشه همم براس بخت گشایی

به دلت بد راه نده که بختت بسته اس و یا گره تو کارته اصلا بهش فکر نکن ذهنت مثبت کن که همچی به مصلحتته

من یادم ف ال گرفتم خیلی سال پیش نوشته بود دعای چهل کلید همراهت باشه ...منم فایده ش خوندم و غسل کردم همون ترتیبی که گفته بود الان یادم نیست .

شما به نیت براورده شدن حاجت و ارزوها انجام بده .دعای شصت ق بخون برای حاجت خوبه

تو گول سرچ کن میاره

میگن واسه گره افتادن و سحر و جادو خوبه

واسه این چیزا موارد محکم تری هستا ، سرچ کنید تو سایتای معتبر احکام ، روش های مطمئنی گفتن 

تو مفاتیح هم دعا هست ، شنیدم پخش اذان تو خونه با صدای بلند و پخش ۴۰ روز سوره بقره تو خونه و خوندن قران در روز مانع طلسم ورایناس 

برای بخت گشایی هم چله زیارت عاشورا و سوره احزاب و حدیث کسا و نماز جعفر طیار شنیدم خیلییی جواب داده

واسه این چیزا موارد محکم تری هستا ، سرچ کنید تو سایتای معتبر احکام ، روش های مطمئنی گفتن تو مفاتیح ه ...

عزیزم من چله بقره برداشتم اما خیلی حالم بد بود نشد ادامه بدم همش ساعت چهار پنج صبح بیدار میشدم میخواستم خودکشی کنم هوا روشن میشد حالم خوب میشد بعد بی دلیل ابن اتفاق می افتاد