2777
2789

سلام دوستان یه دختره ای هست که حدود دو‌ماهه داره به شوهر من پیام میده و میگه ما بدبختیم و بابام فلجه و مامانم مریضه توروخدا برای داداشم کار پیدا کن 

شوهر منم دلش براش سوخته و جواب میده و چند تا کار هم برای برادرش پیدا کرد ولی گفت برادرم دو‌روز رفت و دوست نداشت با گفت این کارا دایم نیست و هنوزم هر دفعه به شوهرم پیام میده و شوهرم هم برا برادرش اگه کار پیدا کنه میگه بهش 

یعنی پیاماشون در این حده 

حالا من دیشب رفتم با گوشی خودم به دختره پیام زدم و گفتم آقای مهندس تلاشش زو کرده برا برادرتون و شما دو‌ماهه دارید به شوهر من پیام میزنید و برادرتون اگه بخاد بره سر کار میره و شما نباید براش کار پیدا کنی و گفتم اگه با آقای مهندس کاری داری به من بگو من بهش میگم  

و دختره گفت من دختر بدی نیستم و خدا به دل آدما نگاه میکنه و آقای مهندس میدونم زنو بچه داره و آدم خیلی خوبیه و خدا حفظش کنه و از این حرفا 

حالا من به شوهرم گفتم بهش پیام زدم میگه برا چی زدی و ناراحت شد میگه صحبتمون کاری بوده 

بنظرتون کار من اشتباه بوده ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اشتباه نبوده کارت بعضیا ترفندشونه از دلسوزی بقیه استفاده میکنن تا ب طرف خودشون بکشن دلت نسوزه دلت برا خودت و زندگیت  بسوزه ک اگه شوهرت رو بده ب دختره واویلاست

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

چه کار بدی کردی لول خودت رو پیش دختره آوردی پایین شوهرت رو بد گمان کردی . دختره رو حساس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نباید بدون اطلاع همسرت  پیام میدادی

باید بخ شوهرت میگفتی اون پیام بده

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

چه دختره پرروعه چه شوهر شما ساده س 

برادر اون خانوم اگه واقعا کاری بود سر همون کاری که بهش پیشنهاد شده بود میموند 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤