2777
2789

بیاین برای همدیگه دعا کنیم چون هر کس ممکنه با دهن خودش گناه کرده باشه ولی با دهن کس دیگه گناه نکرده بخاطر همین میگن دعای کسه دیگه برای تو مستجاب میشه من برای سلامت و گره گشایی از مشکل و آرامش قلبی و عاقبت بخیری هر کسی که بخواد دعا میکنم شما هم منو دعا کنید 

دعات میکنم عزیزم 

شما و هرکسی حاجت داره بیاد تاپیک آخرم (سفره صلوات) 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا دعا کن ایندفعه بچم صحیحو سالم بیاد بغلم واسه ارامشم ک بتونم اتفاقات اخیر رو حضم کنم

منم واسه ارامش جسم و روح شما واسه عاقبت بخیری و حل شدن مشکلاتتون دعا میکنم انشالله ک هرچی از خدا میخوایین بهتون بده

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
برای شفای بچم ی صلوات بگید

انشالله ک شفای کامل و عاجل نصیب دلبندتون شه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
لطفا دعا کن ایندفعه بچم صحیحو سالم بیاد بغلم واسه ارامشم ک بتونم اتفاقات اخیر رو حضم کنممنم واسه ارا ...

عزیزن از ته دلم برات میخوام سال بعد همین موقع بچهدبه بغل باشی و شاد و خندان و سلامت همراه خانواده

عزیزن از ته دلم برات میخوام سال بعد همین موقع بچهدبه بغل باشی و شاد و خندان و سلامت همراه خانواده

ممنون عزیزم انشالله🤕🙏🙏