2777
2789
عنوان

ناهار جمعتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 63 پست
من سرکار بودم، دخترم رو از مدرسه برداشتم اومدیم خونه سریع اینها رو خوردیم، شوهرم ساعت چهار میاد

مدرسه ؟!

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها نوش جان ما کلا آش و جزو وعده غذایی حساب نمیکنیم

آش رشته اره ماهم فقط عصرونه میخوریم 

ولی آش جو سیرابی انقد سنگینه ک ی وعده غذایی کامل هستش 

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

آش رشته اره ماهم فقط عصرونه میخوریم ولی آش جو سیرابی انقد سنگینه ک ی وعده غذایی کامل هستش

دستورشم بگین لطفا

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

آره ،امروز روز آخر بود، تعطیلات شروع شدتد آلمان زندگی میکنم دوست عزیز

انشاالله هر جا هستین سالم و سلامت باشید عزیزم ♥️

من امروز خونه مادرم صبحانه سنگین خوردم 

همسرم سرکاره برگرده ببینم میخواد چی درست کنه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
وآسه ما حساب میشه

😁 عادت غذایی ادمها متفاوته 

نوش جونتون

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.