2777
2789
عنوان

منافذ باز صورت

479 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من چند سالی بود منافذ بینی و گونه هام باز شده که جدیدا یک طرفش تا پایین بینی هم اومده و پوست قشنگم خراب شده. رفتم دکتر پوست واسم ابرسان و اسپری آب و نیاسینامید ویتالیر تجویز کرد بعد از دوهفته تقریبا نتیجه داد الان منافذم خیلی ریز شده فقط از نزدیک مشخصه و حدود ۶۰ درصد بهتر شده. اما کلیپی تو اینستا دیدم که خیلی استرس گرفتم. میگفت منافذ بخاطر دهیدراته بودن پوسته و پوست میخواد از بیرون رطوبت بگیره منافذشو باز میکنه . حالا اگه بیای نیاسینامید مصرف کنی از بیرون خوب میشه اما لایه های زیرین پوستت چاله های عمیق میشه و وقتی قطعش میکنی پوستت میترکه.  منم دقیقا پوستم مختلط و به شدت دهیدراته است

به نظرتون چیکار کنم دیگه استفاده نکنم نیاسینامید؟؟ تجربه ندارید؟

الهی به امید خودت...  

بحرف دمترت برو

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
بحرف دمترت برو

دکترم ک میگفت باید حتما لیزر کنی با دارو جواب نمیده بعد گفت حالا بیا به عنوان روتین اینا رو میدم پوستت بهتر بشه ولی تهش گفت هیچوقت مثل اولش نمیسه حتی با لیزر

الهی به امید خودت...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم میشه دقیق بهم بگی دکترت چه چیزایی تجویز کرد برات برام با عکسشون میفرستی عزیزم

سلام عزیزم من دیگه استفادشون نمیکنم دادم به کسی. 

اما بهم ابرسان پوست چرب راکوتن داده بود

سرم نیاسینامید اکتی ویت ویتالیر

اسپری آبرسان حاوی هیالورونیک اسید ریچموند.

میگفت روزی سه بار اسپری اب بزنم. دو بار هم ابرسان. شبها هم نیاسینامید . 

کرم ویتامین سی ویتالیر هم تجویز کرده بود که صبحها بزنم اما من اینو نزدم اصلا

و باید بگم که این حرفی که زده بودن راست بود و من وقتی مصرفش رو قطع کردم دیدم منافذم مشخص تر شده. 

دیگه کلا هر گونه محصولات پوستی رو به جز پن شستشو و ضد افتاب گذاشتم کنار و دارم اصلاح مزاج میکنم تا خشکی بدنم برطرف بشه. متخصص سنتی بهم گفت وقتی رطوبت بدنت متعادل بشه اونوقت درمانهای پوستی روت جواب میده و الان وقتی بدنت خشکه وضعتو فقط بدتر میکنه چون انالیز شدم کل بدنم دهیدراته بود و جذب اب نداشت.

الهی به امید خودت...  
منافذت خوب شد استارتر؟

نمیتونم ادعا کنم که صد در صد خوب شده اما واقعا خیلی حجمشون کمتر شده و ریز شدن. 

در واقع از وقتی بدنم هیدراته و پاکسازی شد محصولات پوستی خیلی خوب جواب داد. اما قبل از هیدراته شدن بدنم کاملا معکوس داشت عمل میکرد به طوری که انگار حتی عمیقتر هم شده بودن. اما خب فکر میکنم واسه داشتن ننیجه ی ماندگار دیگه همیشه باید رعایت کنم روتین پایه پوست و سبک زندگی سالم رو. وگرنه مثل سری قبل که رهاش کردم برمیگرده

الهی به امید خودت...  
سلام عزیزم میشه بگی برای جذب آب بدن چه دکتری رفتی و چه دارویی مصرف کردی که خوب شدی .ممنون

سلام عزیزم متخصص طب سنتی.

ازین دکتر علفی ها نه آاااا. متخصص بود با تحصیلات اکادمیک.

من چون مزاجم خشک بود سودابر بهم داد و پاکسازی کبد و خوردن روزی دو لیتر اب. دونه هایی که اب جذب میکنه بهش میگن چند تخمه. ازینا روزی یه قاشق میریزم تو بطری آبم و میخورم . اهان اب سرد هم اصلاجذب نمیشه من اب جوش میریزم توی فلاسک . توش یه قاشق کوچیک دمنوش به میریزم و تا شب مبخورم. وقتی اب گرم یا دمنوش میخورم کمتر میرم دستشویی. اگه اب شیر  بخورم سریع میاد بیرون.

الهی به امید خودت...