2777
2789
عنوان

اونایی ک تیز هوشان خوندید بیاید

839 بازدید | 19 پست

جو مدارس دوره دوم برای کسی که دوره اول مدارس عادی پایین شهر بوده ولی درسش خوبه و معدل۲۰ و تو ورودی قبول شده چجوریه؟؟چون دوره اول عادی بوده سخت نیست؟ اصلا کلا جوش خیلی رقابتیه؟؟ باید پولدار باشی تا بتونی کتاب و کلاس بری؟ یا بدون کتاب و کلاس هم خود کادر خوبن؟ اصفهانم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

درسم خوبه ولی سرم یذره نسبت ب آدمای عادی شلوغتر هس چون مامانم جدا شده کار خونه رو با داداشم میکنیم و اینکه مجبورم تو کار بابام هم بهش کمک کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. اومده نتایج؟

ن هنوز ولی احساس میکنم امکانش قبولیم هس ۱۴ مرداد میاد واقعا خیلی سیستم تصحیح افتضاحه

الان من الف شدم همه  رو ولی بخاطر نتایج باید منتظر باشم ی جا پیش ثبت نام کردم ولی اضافه بر سازمان بود گفتن امروز دیروز میاد نتایج نیومد آه اعصابم خوردا

ببین من ادنجا درس میخونم 

رقابت زیاده توشون ولی خب بستگیدبه خودت داره اهمیت بدی یا نه 

شهریه زیاده تقریبا 20 30 میلیونه با کتاب ها و جزوه ها

ادلش یکم سخت میگذره ولی بعدش خوب میشه

دبیرا فوق العاده و با سواد

ببین من ادنجا درس میخونم رقابت زیاده توشون ولی خب بستگیدبه خودت داره اهمیت بدی یا نه شهریه زیاده تقر ...

من چون همیشه شاگرد اول بودم برام خیلی حس بدیه نتونم اول باشم ۲۰ ۳۰ تومن خیلیه فک نکنم بتونم برم

مدارس تیزهوشان پول زیاد هم می خواد اون قدیما کمتر پول می گرفتن الان شهریه تیزهوشان خودشم زیاده اگه تو یه شهر خوب بخونی خیلی موثره ولی اگه شهر بزرگی زندگی نمی کنی به نظرم به جای پول مدرسه کلاس بیرون ثبت نام کن مفیدتره آره جو خیلییییی رقابتیه خیلی زیاد من خودم تهرانم عالیه حالا نمی دونم تیزهوشان اصفهان چطوریه کتاب تست و ... رو باید بگیری خودشون  می گن بگیرید حتما بعد از روی کتاب های تست تکلیف می دن دوره دوم تیزهوشان خیلی سخت تر از دوره لوله ولی کسایی که با آزمون دوره دوم میان قوی ترن برای همین اصلا مشکلی برات پیش نمیاد

مدارس تیزهوشان پول زیاد هم می خواد اون قدیما کمتر پول می گرفتن الان شهریه تیزهوشان خودشم زیاده اگه ت ...

مرسی نه اصفهان خیلی خوبه فرزانگان امین بهتر از مدارس تهران هست کف قبولی پارسالش ۴۱ ‌و خورده ای مقام اول بوده حالا نشد نادریان هم هست ممنون عزیزم ولی فک نکنم بتونم برم شهریه زیاده

مرسی نه اصفهان خیلی خوبه فرزانگان امین بهتر از مدارس تهران هست کف قبولی پارسالش ۴۱ ‌و خورده ای مقام ...

آره ما خودمون هم امسال خیلی سر شهریه اذیت شدیم تازه دوازدهم بری بیشترش می کنن 🥲 این چه عدالتیه همین یه مدرسه رو می شد رفت اونایی که توان مالیشون کمتره ولی درسشون خوبه اینم گرفتن از بچه ها 

من چون همیشه شاگرد اول بودم برام خیلی حس بدیه نتونم اول باشم ۲۰ ۳۰ تومن خیلیه فک نکنم بتونم برم

سلام عزیزم ببخشید اینجا می‌پرسم 

شما تايپیک زده بودید برای قدتون الان قدتون چند هست؟ 

بعد از پریودی چند سانت بلند شدید؟ 

خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید ممنونم 

سلام عزیزم ببخشید اینجا می‌پرسم شما تايپیک زده بودید برای قدتون الان قدتون چند هست؟ بعد از پریودی چن ...

اره عزیزم کلاس فروردین کلاس هفتم پریود شدم اونموقع قدم حدود ۱۵۰بود شاید یک سانتی کمتر 

الان ۱۵۷ اونموقع تاپیک زدم پارسال بود ۱۵۳ بودم 

بستگی داره اگ سن خیلی کم پریود بشی قبلش رشد کافی میکنی  البته اگ پریودت بر اثر فشار روانی زودرس نباشه تازه احتمال اینکه بعدش رشد کنی خیلیه مگه اینکه ارثی قدت خیلی کوتاه باشه اگرم دیر پریود بشی تا اونموقع قدت رشد میکنه بازم بستگی ب ژنتیک داره

الان مامان من ۱۵۰ بابام ۱۶۵ منم همین حدودا شدم شاید طی چند سال دیکه یکی دو سانت دیگه رشد کنم بشم ۱۶۰ الهی امین🤣🤣🤣🤣