2777
2789

ما اختلاف پیدا کردیم همسرم بیکار بود من خرجی میدادم نزدیک یکسال تازه عقدم هستیم سر خونه زندگی نرفتیم 

خیلی مشکلات حالا طولانی هست

همسرم اصرار داره ک مهریتو برو اجرا بزار قسط بندی بشه بهت بدم همه چیتو 

نفقه تو 

گفتم خب نفقه مو چرا نمیدی در حالت عادی چرا برم شکایت کنم 

گفتم در حالت عادی چرا از من پول می گیزی بعد میگی برو مهریه تو اجرا بزار 

داستانش چیه؟ 

من ۱۷سالم بود عقد کردم 

الان ۱۹سالمه 

میگه دختر جوونی نمیخوام بدبخت بشی فلان بشی 

راستی خانوادش  خیلی تو فشار قرارش میدن 

میگن خرج نکن براش . تا رفتی سر خونه زندگیت خرج نکن!!!!!!! دختره خودش داره بزار خودش خرج کنه 

همسرم تازه چند ماه رفته سرکار 

هزار تومنم بهم نمیده 

میگ ندارم حقوق نگرفتم در حالی ک قسط داره میده سر وضع داداشاش خوب شده

اون وقت من باید پول ی قهوه یا رستوران و حساب کنم

الان مدام میگ برو شکایت کن قانون بگه چقد بدم 

بروبزار و تموم کن

اینم شد زندگی ؟!!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا خانواده هایی که پسرشونو یاد میدن که خرجی نده خودشون از پسرشون پول میکنن

بله مادرشوهرم ب همسرم کفته اول خانوادت اگر چیزی موند بعد زنت 

همسرمم یبار اینو گفت بمن

تو که خرج خودتو خودت میدی 

از الانم گه خانوادش خانوادم میکنه.چرا جدا نمیشی

البته اینو تازه می‌شنوم با وکیل صحبت کن ببین ماجرا چیه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
تو که خرج خودتو خودت میدی از الانم گه خانوادش خانوادم میکنه.چرا جدا نمیشیالبته اینو تازه می‌شنوم با ...

اره باید موضوع رو به یه وکیل بگم بهم مشورت بده این همسرم لابد نقشه ایی زیر سرش داره

اره گفتم طلاق این آدم نیست اصلا چون سنم کمه تلاش کردن درست بشه همه چی ولی

یه موقع یه کارایی میکنن که از سر نادونیه اسمش اشتباهه بی تجربگیه ولی یه سری چیزارو نمیشه اسمشو اشتباه گذاشت  اشتباه یه بار دوبار سه بار ،خودت ببین به نطرت این ادم درست بشو هست یانه اگه هست تلاشتو کن اگه نیست از همین الان تمومش کن ،میتونی باهاش یع عمر زندگی کنی یه عمر با حرص و جوش یا با خوشبختی؟خودت بسنج همه چیو فقط فقط عمرتو حتی یه ثانیه به خاطر یه ادم مضخرف هدر نده

اره باید موضوع رو به یه وکیل بگم بهم مشورت بده این همسرم لابد نقشه ایی زیر سرش داره

اره من تابحال نشنیدم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟