2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 49221 بازدید | 7321 پست
همه نمازا به جز چند تا نماز صبح رو خوندمو در حال حاضر از نماز خوندن دو روزیه معاف شدم

الحمدالله ❤️

کم کم  نماز صبح هم درست میشه🦋

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

روزای که از سرکار میام انقدر خوابم میاد و وقتی بیدار میشم نمازم قضا میشهباید اراده ام رو قوی کنمقبل ...

سلام عزیزم 

نماز خوندن 5 تا 10 دقیقه وقتت رو میگیره 

وقتی رسیدی خونه بخون 

میتونی مستحبات نماز رو نخونی مثل قنوت 

فقط واجبات رو بخونی 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از پریودیه چند روزه عقب انداختمخیلی کمه ولی از یه بند انگشت بیشترمثلا گاهی دو روز پشت سر هم میاد ...

من از نت نگاه کردم 

اگر پیوسته هست 

یعنی هر موقع خودتو چک میکنی لک داری 

حتی در حد یه نخ کوچولو 

جز پریودی حساب میشه 

اگر پیوسته نباشه 

مثلا یک ساعت هست یک ساعت نیست جز پریودی حساب نمیشه 

لباس زیرت قبل وضو چک کن که تمیز باشه 

وضو بگیر نماز بخون 

به نام خدا 🦋🍁سلام دوستان عزیزم 😙❤️وَاصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ؛▫️ه ...

مرسی عزیزم از مطالب مفیدت....ولی صبر تاکی گاهی اوقات کم میاریم😔

مرسی عزیزم از مطالب مفیدت....ولی صبر تاکی گاهی اوقات کم میاریم😔

سلام گلم 

واقعا سخته 

اگر آسون بود که خدا نمی گفت پاداشش رو ضایع نمیکنم 

ان شاء الله از جایی که فکرشو نمیکنی خدا بهترین هارو برات رقم بزنه 

سلام گلم واقعا سخته اگر آسون بود که خدا نمی گفت پاداشش رو ضایع نمیکنم ان شاء الله از جایی که فکرشو ن ...

اره واقعا ولی جواب دلی ک میشکنه و تهمتی ک میزنند چی..

مرسی عزیزم همچنین

@نسیم1375هستمy‍ @کاربرنی_نی_سایتی‍ @masihmahshid‍ @دخمل_مامان،بابا‍ @سحرناز_دوبرره‍ به نام خدا 🦋🍁 ...

سلام،عزیزم

دلم گرفته،شب میلاد حضرت زینب !

امروز درس نخوندم یعنی یهو رفتم اینستا بعد...تا همین یکم قبل

دو روز قبل درس میخوندم همش

بعد یهو دیدم پاهام یخ کرده...البته هوای تبریز سرده منم پنجره هارو باز گذاشتم...تنها بودم مامان بزرگم اومد تو خونه...گفت رنگت زرد شده چرا? انگار مرده از قبر بیرون اومده...منم گفتم شاید قراره بمیرم! نمیدونم چرا بغض کردم...بعد الانم حس بدی دارم.

زنگ زدم حرم امام رضا ،بهش گفتم از خدا برام فرصت بگیره...

چون من چیزیم بشه مامانم واقعا نابود میشه...

منم میخوام کنکور ۱۴۰۵ شرکت کنم! داداشمم آزمون داره...

من به مامانم این قبولی رو بدهکارم...این شادی و لبخند رو بدهکارم...

تازه نتیجه اولیه آزمون استخدامی اومده...

دلم میخواد یکم خدا بهمون فرصت بده بعد باهم هر ۳ تامون به بهشت ببره...

ولی الان بمیرم مستقیم جهنمم 😭

دعا کن با مامانم و داداشمم باهم بمیرم ولی الان نه 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

@نسیم1375هستمy‍ @کاربرنی_نی_سایتی‍ @masihmahshid‍ @دخمل_مامان،بابا‍ @سحرناز_دوبرره‍ 🌟 اعوُذُ بِالل ...

♥️🙏

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

سلام،عزیزمدلم گرفته،شب میلاد حضرت زینب !امروز درس نخوندم یعنی یهو رفتم اینستا بعد...تا همین یکم قبلد ...

سلام به روی ماهت قشنگم..♥️

این فکرا چیه می‌کنی دختر🤨

احتمالا بخاطر سرما اینطور شدی،ی چای نبات بخور و تمام افکار منفی و از خودت دور کن عزیزم...

اینقدر نا امید نباش.

سعی کن کمتر مجازی بری تا تمرکزت روی درس هات باشه.

یاد مرگ بودن خوبه برای اینکه سمت گناه نری و به اعمالت رسیدگی کنی،نه اینکه زانوی غم بغل بزنی...

ان شالله‌ که به تمام آرزوهات می‌رسی و باعث افتخار خانوادت میشی...🥰🌸

منم برای آرامش دلت حمد میخونم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام به روی ماهت قشنگم..♥️این فکرا چیه می‌کنی دختر🤨احتمالا بخاطر سرما اینطور شدی،ی چای نبات بخور و ...

فدات بشم.❤️🥰

من حس میکنم بی لیاقت هستم...نه بنده خوبی برا خدا بودم 

نه فرزند خوبی برا مادرم و نه خواهر خوبی برا داداشم.

مرسی که جواب دادی.🙏

من همیشه مزاحمت میشم.حلال کن اگه ناراحتت میکنم.

برام دعا کن که سخت محتاجم

فدات بشم.❤️🥰من حس میکنم بی لیاقت هستم...نه بنده خوبی برا خدا بودم نه فرزند خوبی برا مادرم و نه خواه ...

قربونت بشم چه مزاحمتی،مثل خواهر کوچیکمی♥️

هیچکس ایده آل نیست...

همینکه داری تلاش میکنی و به فکر نمازخواندن و خانوادت هستی یعنی که خیلی دل بزرگ و مهربونی داری،همیشه دنبال خوشحالی خانوادتی.و مطمئنم به هر چیزی که بخوای می‌رسی.

عزیزم افکار منفی و از خودت دور کن..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام به روی ماهت قشنگم..♥️این فکرا چیه می‌کنی دختر🤨احتمالا بخاطر سرما اینطور شدی،ی چای نبات بخور و ...

تو گوشیم برا مامانم و داداشم نامه نوشتم.

نمیدونم ،چرا یهو حالی به حالی شدم.

شاید چون درس نخوندم...

میدونی من برا استخدامی تعیین محل زنگ زدیم استخاره کردیم...که درست دراومد.

نمیدونم چرا برا کنکور هم زنگ زدم همون آقا استخاره کنه که بد اومده😭 اصلا چرا استخاره کردم نمیدونم ! مونده بودم وارد مسیر کنکور بشم یا نه...نمیدونم ! آخه من شروع کرده بودم.

شایدم چون پریروز ! دوستِ خواهرِ دوستم فوت کرده خبرش باعث بهم ریختنم شده...

آخه طفلک ۶ سال پشت کنکور مونده...بعد امسال قبول شده در سن ۲۵ سالگی ....رفته دانشگاه ثبت نام کرده...فرداش فوت شده.

قربونت بشم چه مزاحمتی،مثل خواهر کوچیکمی♥️هیچکس ایده آل نیست...همینکه داری تلاش میکنی و به فکر نمازخو ...

مرسی ،عزیزم 🥰😘

تو خیلی مهربون هستی،امیدوارم کنار خانواده ات شاد و سلامت باشی❤️♥️