2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 49257 بازدید | 7326 پست
قربونت بشم چه مزاحمتی،مثل خواهر کوچیکمی♥️هیچکس ایده آل نیست...همینکه داری تلاش میکنی و به فکر نمازخو ...

عزیزم ،چقدر خوب شد که آنلاین شدی...

شما دلت پاکه ،خوشحالم نصف شبی باهات حرف زدم.❤️♥️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

تو گوشیم برا مامانم و داداشم نامه نوشتم.نمیدونم ،چرا یهو حالی به حالی شدم.شاید چون درس نخوندم...میدو ...

عزیزم بخاطر فوت همون دختر خانم هست که اینطوری بهم ریختی،خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده...

منم وقتی افراد جوان فوت می‌کنند تا چند وقت فکرم مشغول میشه و دست و دلم بکاری نمیره....

در رابطه با استخاره من چندین سال پیش برای مهمترین مسئله ی زندگیم از کسی که خیلی بهشون اعتقاد داشتم و همیشه استخاره میکردم استخاره گرفتم که فرمودند بسیار خوب،ولی بعد یکسال بدترین نتیجه رو گرفتم خیلی بد.

دیگه به استخاره اعتقادی ندارم عزیزم...و توصیه میکنم شما هم جدی نگیر،و کاری که می‌دونی از نظر عقلی درسته همون کار انجام بده،مشورت کن و مشاوره برو یا از اساتیدی که میشناسی و تحقیق کن...برای هر کار هم استخاره نمی‌کنند دختر خوب...

دو رکعت نماز یا قرآن بخوان برای اون بنده خدا که فوت شده و زیاد بهش فکر نکن.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ،عزیزم 🥰😘تو خیلی مهربون هستی،امیدوارم کنار خانواده ات شاد و سلامت باشی❤️♥️

قربونت عزیزم♥️😘

ان شالله‌ که شما هم به تمام آرزوهات برسی و در کنار خانوادت خوشبخت باشی 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم ،چقدر خوب شد که آنلاین شدی...شما دلت پاکه ،خوشحالم نصف شبی باهات حرف زدم.❤️♥️

منم خوشحالم که بتونم کاری برات بکنم♥️

شما پاک تری گلم و اول راه،قدر خودت و الان و بدون،نزار با افکار بیهوده هدر بره

عزیزم بخاطر فوت همون دختر خانم هست که اینطوری بهم ریختی،خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده...منم وقت ...

عزیزِ دلم،ممنونم که این حرفا رو با من در میون گذاشتی...مخصوصا در مورد استخاره

هم اون استخارهدو هم فوت دختره...ناراحتم کرد.

اون موقع هم که تابستون رد داده بودم ،کنارم بودی🙏💐

مرسی که هستی ❤️ 

اون موقع چقدر بهم قوت قلب دادی که اینا وسوسه هایِ شیطانِ در به در شده هست...

اون موقع هم خدا اینجوری بامن حرف زد،شما رو وسیله کرد..

الانم که در مورد استخاره گفتی...

متاسفانه پریود شدم 🤦‍♀️

ی سوال ! من نمیدونم بخاطر داروهای روانپزشکی که تابستون ی هفته مصرف کردم هست یا کافئین که بخاطر کاهش خوابم مصرف میکردم.

من اولین پریودم بعد مصرف داروهاست...اون موقع پریود بودم مریض شدم....

من همیشه ۵ روز فیکس به این صورت که ۳ روز اول شدید و ۲ روز کم و بعدش ۳ _۴ روز لکه بینی داشتم.گاهی به ده روز هم می‌رسید.

این بار الان ۴ روز هست پریود شدم.۲ روز اول میشه گفت خون ریزی داشتم بعدش کلا قطع شد! 

الان برم دوش بگیرم یا نه 🥲

به شدت بدم میاد برم دوش بگیرم...بعد دوباره😭

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

عزیزِ دلم،ممنونم که این حرفا رو با من در میون گذاشتی...مخصوصا در مورد استخارههم اون استخارهدو هم فوت ...

قربونت عزیزم مطمئن باش خدا خیلی هواتو داره و دوست داره...♥️

من کاری نکردم خواست خدا بوده.

امشب اتفاقی تا الان بیدار موندم..‌

ببین من همیشه سوالات شرعی و از حرم امام رضا میپرسم شمارش 32020 هست،اینو گفتم هر وقت سوالی داشتی بپرسی.

در رابطه با پریودی همون چند روزی که همیشه می‌شدی درسته مثلا 8 روز ،الانم که مطمئن نیستی شاید دوباره لک ببینی.

بازم اگر میخوای برات سوال کنم..

منم خوشحالم که بتونم کاری برات بکنم♥️شما پاک تری گلم و اول راه،قدر خودت و الان و بدون،نزار با افکار ...

من ی چیزی بگم ! 

میدونی من خانواده پدریم کلا بی حجاب هستند. 

من مامانم منو برد مهدقران همون ۶/۷ سالگی...

من قرآن میخوندم و یادمه بچه بودم زیارت عاشورا هم میخوندم برام خیلی طولانی میومد وسطش خوابم می‌گرفت...🤦‍♀️🥲

یادمه حجاب رو رعایت نمیکردم و هر موقع بعد مهمونی مریض میشدم....خودم میدونستم مریض میشم گناه اون بی حجابی از بین بره...وگرنه نماز و روزه و درس ..‌عالی بود.

البته غیبت و...نداشتم ولی به شدت مغرور بودم...خیلی زرنگ بودم تو درس...

سال کنکور ی سری اتفاق برام افتاد...مریض شدم...و مهمتر اینکه برایِ فرار از شهرم خ‌استم با ی فردی ازدواج کنم...علاقه اینا اصلا نبود...صرفا میخواستم فرار کنم.

یادمه اون خواستنه من رو به چوخ داد....البته پسره مذهبی طور بود.

یادمه مادربزرگم اینا رفته بودن مشهد...دقیقا یادمه مامانم گفت یا خدا اگه این ازدواج اوکی میشه و...به حق امام رضا استخاره کنن خوب بیاد...وگرنه ولش کنیم.

که استخاره جوابش بسم‌الله الرحمن الرحیم بود روحانی گفت عالیه

و همین باعث شد من کلی دعا و نذر کنم ! یادم میاد اون موقع قرار بود صحن حضرت زهرا رو تو نجف درست کنند من هر چی پول دستم میومد رو میدادم برا اونجا !

یادمه چقدر نماز خوندم...مجبور شدم حجاب کنم...

دیگه مسیرم عوض شد! 

دقیق نمیدونم ،اون بسم‌الله و...برایِ هدایت من بود؟یا صرفا ی سوتفاهم بوده

آخه من حجاب کردم ولی خب! مامانم سرافکنده و ناراحت کردم...زحمات مادرم به فنا رفت.

بعدش هم که خودت میدونی.

من ی چیزی بگم ! میدونی من خانواده پدریم کلا بی حجاب هستند. من مامانم منو برد مهدقران همون ۶/۷ سالگی. ...

عزیزم شما که از عمد نخواستی مادرت و ناراحت کنی،پس عذاب وجدان نداشته باشه..

یعنی شما با جواب اون استخاره ازدواج کردی؟ و خوب نبود درست متوجه شدم؟

قربونت عزیزم مطمئن باش خدا خیلی هواتو داره و دوست داره...♥️من کاری نکردم خواست خدا بوده.امشب اتفاقی ...

مرسی عزیزم، فدات ❤️

با هر کامنتت انگار داری قوت قلبم بیشتر میکنی.

آخه جالبه یهو آنلاین شدی...

امیدوارم منم لایق عشقِ خدا باشم.

نمیدونم چی میخوای ، امیدوارم خدا تک تک گرهایِ خودت و عزیزانت رو باز کنه.

ی شما همیشه اول دعاهام هستی و هم ی دوست دیگه و ی آقایی که هیچ م‌قع یادم نمیره...

بچه بودم ،میرفتیم مهمونی که مامانم یهو جلوتر رفت 

و من و مادربزرگم جلو ی بستنی فروشی منتظرِ مامانم موندیم.

ی آقایی با ی پسر کوچولو و ی آقای دیگه 🤣

رفتن تو...من اصلا پشتم به مغازه بود...یهو دیدم. این آقا ی بستنی گرفته جلوم و اصرار که باید بگیری و من چقدر انکار که نمیخوام ...من حداکثر ۸ سالم بودا ولی تا الان یادمه ! 

همیشه دعاش میکنم با اینکه نه بستنی میخواستم و...نه چیزی 

ولی ته ته دلم دعاش میکنم😐

حتی میگم خدایا اگه پولش حروم بوده باز تو براش جبران کن...حتی اگه مغرور شده و شیطان عملش رو محو کرده باز تو ازش قبول کن...ی جوری خدا رو التماس میکنم کخ 🙈

مرسی عزیزم، فدات ❤️با هر کامنتت انگار داری قوت قلبم بیشتر میکنی.آخه جالبه یهو آنلاین شدی...امیدوارم ...

فدات بشم چقدر دل پاک و مهربونی داری♥️

حتما هستی و خدا هم خیلی دوست داره که همیشه حواسش بهت بوده 

خیلی ازت ممنونم قشنگم که برام دعا می‌کنی😍ان شالله که هزار برابرش به خودت برگرده 😘

عزیزم شما که از عمد نخواستی مادرت و ناراحت کنی،پس عذاب وجدان نداشته باشه..یعنی شما با جواب اون استخا ...

نه ، من کلا با جواب اون استخاره امیدوار شدم که همه چیز اوکی میشه...بعد برای تسریع شروع کردم دعا خوندن و نماز...

که طی ۲ سال کلا همه چیز تموم شد و اون آقا هم ازدواج کرد...

و من ۲ سال که در حال دعا بودم.

بعدش هم افسرده شدم و غرورم رفت.

پشت موندم تا رسیدم سال ۹۷ که پرستاری قبول شدم.

یادمه با گریه زنگ که استخاره کنند برام(عجب خری هستم من 🤦‍♀️🤣

ولی راستش اون موقع معقتد بودم خدا قرار بود ازدواج رو اکی کنه حتما من مرتکب خطاشدم....بنابراین استخاره کردم)

و گفتم خدایا من بعد اتمام پرستاری قراره برگردم کنکور بدم اگه پزشکی تو سرنوشتم هست که بگو...وگرنه برم پی پرستاری...

یادمه چقدر گریه میکردم...اون آقا هم گفت حتما بعد پرستاری برو...

فدات بشم چقدر دل پاک و مهربونی داری♥️حتما هستی و خدا هم خیلی دوست داره که همیشه حواسش بهت بوده خیلی ...

مرسی عزیزم، نظر لطفت هست.♥️🥰😘

این دعا تنهاکاری هست که میتونم برات بکنم.

راستی من همش میگم خدایا بهار۴۰۰ هر چی میخواد بهش بده🤣🤦‍♀️

منم ممنونم ازت ببین نصف شبم گذشته داری باهام چت میکنی🥹

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشالله همه حاجت روا بشن التماس دعا دارم لطفا منم دعا کنید

صلوات فرستادم

نه ، من کلا با جواب اون استخاره امیدوار شدم که همه چیز اوکی میشه...بعد برای تسریع شروع کردم دعا خوند ...

دور از جونت عزیزم..♥️

آهان ..به نظرم بجای استخاره همیشه توکل کن،مطمئن باش خدا بهترین مسیرو جلو پات میزاره...

من همیشه همه چیو میسپارم به خودش،قطعا بهتر می‌دونه چی به صلاحمون هست...

من برای هر کاری متوسل میشم ولی استخاره نه..