2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 49252 بازدید | 7325 پست
درآیات قبل سوره مبارک مومنون : کفار بعد از مرگ می‌گویند: 🔙الهی ما را به دنیا برگردان تا کاری کنیم ت ...

@10000000001‍ 

@dakoo‍ 

@setin_77‍ 

@growingseedling‍ 

@n3da‍ 

به نام خدا 🦋🍁

سلام دوستان عزیزم 😙❤️

وَاصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ؛▫️هود۱۱۵

و شكيبا باش كه خدا پاداش نيكوكاران را ضايع نمى‌گرداند.

باور نميكنم خدا به كسي بگويد:" نه...! "

خدا فقط سه پاسخ دارد:

١- چشم....

٢- یه کم صبر کن....٣- پيشنهاد بهتري برايت دارم....

🍁همیشه در فشار زندگی اندوهگین مشو...شاید خداست که در آغوشش می فشاردت

برای تمام رنجهایی که میبری صبر کن!

صبر اوج احترام به حکمت خداست❤️🌱

🍁🌱🍁🌱🍁🌱🍁

ان شاء الله هفته خوبی داشته باشین 🤗💞

پستی که ریپلای کردم رو بخونید 🙏

یه گزارش از این هفته رو برامون بگین❤️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

درآیات قبل سوره مبارک مومنون : کفار بعد از مرگ می‌گویند: 🔙الهی ما را به دنیا برگردان تا کاری کنیم ت ...

@70arezoo‍ 

@doshize‍ 

@کیشمیشی‍ 

@sooria2625‍ 

@آیانان‍ 

به نام خدا 🦋🍁

سلام دوستان عزیزم 😙❤️

خدا فقط سه پاسخ دارد:

١- چشم....

🍁🌱🍁🌱🍁🌱🍁

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختر_پاییز25‍ 

@darbar‍ 

@its_raha_18‍ 

@کنکوری1404‍ 

@آسمیک‍ 

به نام خدا 🦋🍁

سلام دوستان عزیزم 😙❤️

خدا فقط سه پاسخ دارد:

١- چشم....

🍁🌱🍁🌱🍁🌱🍁

یکی از اسم ها ی خدا رب هست به معنی پرورش دهنده خیلی از پیشامد ها خیر هست رشد میده ما رو بعد از نماز ...

ممنون عزیزم انشالله حاجت روابشی🌹❤️

بقران از رو ناچاری بخاطر این دختره.منو ببخش و توراخدا بمون توسایت😔

@دختر_خورشید_هستم‍ 

@ماهی_سیاه_کوچولوو‍ 

@deep_beep‍ 

@mamanasra‍ 

به نام خدا 🦋🍁

سلام دوستان عزیزم 😙❤️

خدا فقط سه پاسخ دارد:

١- چشم....

🍁🌱🍁🌱🍁🌱🍁

به نام خدا 🦋🍁سلام دوستان عزیزم 😙❤️ببینیم امروز چه آیه ای داریم 😍وَاصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُ ...

گزارش این هفته کلا این مدت خیلی بد بود نه درست به ختم وچله هام رسیدم نه روحیه خوبی داشتم کارخوبی که کردم ۲بار رفتم گلستان شهدا و کلا چند وقته گرفته شده برنامه های معنویم مثلا میگم امروز فلان کار میخونم فلان نماز رو ولی بعدش اینقدر کسل وبیحال میشم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

@جدبحنبختیحد‍ @mahگلی‍ @پرنسسسسسسسها‍ @نوشابه_فانتا‍ @mionaaz‍ به نام خدا 🦋🍁سلام دوستان عزیزم 😙❤️ ...

تشکر از شما دوست عزیز و مهربان

بسیار حالم خوبه از وقتی نماز میخونم و در مورد صبر که گفتید واقعاً نتیجه صبر رو میبینم و انگار خدا داره منو آزمایش میکنه گاهی وقتا کم میارم اما بازم صبر میکنم 

میوه صبر شیرینه

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

تشکر از شما دوست عزیز و مهربانبسیار حالم خوبه از وقتی نماز میخونم و در مورد صبر که گفتید واقعاً نتیج ...

قربونت گلم‌.♥️

خداروشکر که شما اینقدر فهمیم و بردباری ...

آرزوی روزهای خوشی برات دارم گلم..

به نام خدا 🦋🍁سلام دوستان عزیزم 😙❤️ببینیم امروز چه آیه ای داریم 😍وَاصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُ ...

سلام من‌تا پنج شنبه همه نمازامو کامل خوندم

ولی دیگه از نماز مغرب به بعد دوران ماهانم با عرض معذرت ک‌میگم

شروع شد 

[QUOTE=399425391]به نام خدا 🦋🍁 سلام دوستان عزیزم 😙❤️ ببینیم امروز چه آیه ای داریم 😍 وَاصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ ...[/QUOTEسلام عزیزم.راستش این هفته مشکل شرعی داشتم و نمیتونستم نماز بخونم.ولی روزی یک بار سوره یاسین رو به نیت رضای خدا و هدیه به شهدا و ائمه و حاجتم میخونم🥰

@دختر_پاییز25‍ @darbar‍ @its_raha_18‍ @کنکوری1404‍ @آسمیک‍ به نام خدا 🦋🍁سلام دوستان عزیزم 😙❤️وَاص ...

سلام ممنون بابت پست زیباتون 🌺

من راستش تنبل شدم به نماز هام متاسفانه 

متاسفانه هرکاری رو میخوام شروع کنم که برام عادت بشه اولاش خوب پیش میرم و پر از انگیزم یهو وسطاش نمیدونم انگیزم کم میشه یا مشکل دیگه ای پیش میاد ولی تا تهش درست و حسابی پیش نمیرم و ول میکنم وسطای کار

جمعه هفته پیش پاک شدم و غسل کردم و نماز ظهر و عصر شنبه و یکشنبه و دوشنبه رو خوندم ولی متاسفانه سه شنبه و چهارشنبه نخوندم و پنجشنبه‌ و دیروز هم متاسفانه بیمار شدم و واقعا حالم بد بود حتی نمیتونستم بشینم همش خواب بودم امروز یکم بهترم خداروشکر ولی متاسفانه حال نماز خوندن رو ندارم 🥲(هنوز رو نماز ظهر و عصر گیر کردم 🤦🏻‍♀️😅)

سلام ممنون بابت پست زیباتون 🌺من راستش تنبل شدم به نماز هام متاسفانه متاسفانه هرکاری رو میخوام شروع ...

فدات عزیزم 🌺

یا علی بگو  بلند شو نمازتو بخون عزیزم..

چون اون چندروز نتونستی بخونی انگیزت کم شده و یکی از بهونه تراشی های  شیطان هست که این حسو بهت میده که نتونی بخونی..

اون چندروز هم قضاشو‌ بجا بیار..

و هیچوقت بخودت تلقین نکن که من هرکاری بخوام نمیتونم...

خواستن توانستن هست...منم برای ورزش همیشه همینطور بودم 🤕ولی برای خودم جریمه در نظر گرفتم و الان دوماه بی وقفه انجام میدم،حتی توی بدترین شرایط وحتی مریضی تا عادت کنم و نتونم ترک کنم.....

پس بهونه بی بهونه پاشو گل دختر🥰

@شکوفه_ی_بهاری123‍ @گوربا_قانوم‍ @هووووووف1990‍ @mixx‍ @626669به نام خدا 🦋🍁سلام دوستان عزیزم 😙❤️و ...

سلام من تازه شروع کردم خوندن نماز🥲این پیامم انگار خیلی به موقع بود که نوشته بودین

ممنونم ازتون

لایک نکن😑