2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 49624 بازدید | 7393 پست
بشرط لیاقت حتما عزیزم 💚شما هم منو دعا کن🙏

چشم حاجت روا باشید

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

━✥⃝﷽بعضی‌ا‌زآیات‌هستڪه‌وقتی‌میخونیم‌شرمنده‌خدا‌میشیم💘🥺مثل‌این‌آیہ⇩{اَلَیسَ‌اَللّٰه‌بِڪٰافَ‌عَبده.. ...

مرسی عزیزم 😘

سرسفره افطار محتاج دعات هستم 🙏🙏

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

━✥⃝﷽بعضی‌ا‌زآیات‌هستڪه‌وقتی‌میخونیم‌شرمنده‌خدا‌میشیم💘🥺مثل‌این‌آیہ⇩{اَلَیسَ‌اَللّٰه‌بِڪٰافَ‌عَبده.. ...

سلام گلم من گاهی چک‌ نمیکنم نی نی سایت و منو از لیست حذف کنید حق ناسی ب گردنم نباشه 

انشاءالله حاجت روا شین نماز روزه هاتون قبول 

مرسی عزیزم 😘سرسفره افطار محتاج دعات هستم 🙏🙏

به شرط لیاقت 

التماس دعا 🤗🤲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

مرسی عزیزم 😘سرسفره افطار محتاج دعات هستم 🙏🙏

به شرط لیاقت 

التماس دعا 🤗🤲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

مرسی عزیزم نماز و روزه هاتون قبول 🤍

نماز و روزه های شما هم قبول باشه عزیزم 😘🤗

﷽دوست داشتن خـ❤️ـدا، مثل دوست داشتن یه معـشوقهنمیشه عاشق معشوقتون باشید و بهش خیانت کنید!نمیشه عاشق ...

سلام عزیزم 

الان تقریبا یک ماهی میشه که دارم نمازامو کامل میخونم...

احساس سبکی دارم واقعا حالم خیلی خوبه😍

ممنونم از همراهیت🥲🥰

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

خداروشکر به برکت ماه رمضون شروع کردم و نماز میخونم ، سروقت بلافاصله بعد افطار و اذان صبح

الحمدالله 

ان شاء الله 

حسبی الله داخل امضا که 

اعتقاد تون هست 

شما را کفایت میکند .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»