2777
2789
عنوان

دلم گرفتهه شوهرم میگه تنها برو

395 بازدید | 19 پست

منم دوست ندارم تنها بیام از طرفیم خیلییی فشاررومه چکار کنم شما جای من بودین همسرتونو میذاشتین خودتون بیاین ایران اونم ۱ماه؟؟یا واستم تا سال نو باهم بیایم  میگه میخوای بری برو من نمیتونم فعلا بیام از طرفیم ی مدته رابطمون خیلی سرد شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بی خیال بیا خوش بگذرون  بمونی هم، مردا نمی فهمن که بخاطرش نیومدی فقط خودت اذیت میشی اگه رابطتون سرده یه مدت از هم دور باشین خوبه

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
دلم میخواد بیام ولی میگم نکنه من نیستم شیطون گولش بزنه

نه بابا فکر نکنم مگه همسرتونو نمیشناسین بهش اعتماد نداری

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

من بودم میموندم.

ازمردا همه چیز برمیاد و میتونن از کمترین تایم واسه سوء استفاده کردن استفاده کنن.

بمون سره زندگیت. 

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
چرا اعتماد ک دارم ولی خوب بلاخره ۱ماه تنها بودنش یکم ادمو میترسونه اونم تو کشور غریب

نه بابا فکر نکنم چنین کاری بکنه کسی که بخواد کاری بکنه در حضور شما هم میکنه حالا تو کشور غریب نریختن فکرشو نکن اصلا بسپار دست خدا بیا 

نه بابا فکر نکنم چنین کاری بکنه کسی که بخواد کاری بکنه در حضور شما هم میکنه حالا تو کشور غریب نریختن ...

دلمه بیام حداقل ی چندروزی با خونوادم باشن از طرفیم مامانم میگه خیلی گرمه نمیدونم بذارم پاییز یا پاشم بیام  

اخه خیلییییی حوصلم سررفته دیگه

زندگیت واجب تره یا سفرت؟

اگه یه‌یی برگشتی دیدی با یکی پریده چه حالی میشی؟

شوهرتو سفت بچسب خواهره من‌.دور و زمونه بدی شده.ایران و آلمانش فرقی نمیکنه.زنای خونه خراب کن و مردای تنوع طلب زیاد شدن(حالا من نمیگم که شوهرتون حتما اینطور آدمیه یا میخواد در نبوده تو کاری کنه.اگه یکی ذاتش خراب باشه همین الانم که که در منار باشیا غلطه اضافه میکنه.ولی خب احتیاط شرط عقله)سفر همیشه هست.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒