2777
2789
عنوان

امروز روز شهادته بی بی شریفه هس

| مشاهده متن کامل بحث + 19406 بازدید | 39 پست
اینا اعتقادی هست و الانم تو قرن ۲۱ آزادی عقاید حکم فرماست.. عزادار بودن و نبودن هم اختیاری هست.. نظر ...

والله ما به کسی کار نداریم عزت و شرفمونه عزاداری برای اهلبیت پبامبر

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
پیامبر دختر دیگه به اسم زینب داشتن یه روز همین زینب خانم بچه ش مریض میشه کسی رو می‌فرسته دنبال پیامب ...

کسی از قبر معجزه نمیگیره😐 

از صاحب قبر میخوان که واسطه بشه 

وگرنه قبر که زیاده ولی سر هر قبری نمیریم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معذرت میخوام هر کار دوست دارین بکنین موفق باشین و حاجت روا

سلامت باشید😘♥️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

.🏴۲۰ محرم روزشهادت بی بی شریفه دختر امام حسن مجتبی علیه السلام💔😭✅با خواندن دو رکعت نماز و یک سوره ...

ازت ممنونم بابت این پست زیبا      خیلی اطلاعات کسب کردم   امام حسین حاجتتو بده  برای شفای بیماران من هم دعا کن ممنونم.  اللهم عجل لولیک الفرج

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی

حالا که بیمار شدم این متن را دیدم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
حالا که بیمار شدم این متن را دیدم

الهی شفا بگیری به مدد حضرت بانو شریفه    حضرت زینب    حضرت رقیه  امام سجاد    حضرت ابالفضل   و امام حسین

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
من معذرت میخوام هر کار دوست دارین بکنین موفق باشین و حاجت روا

عزیزم جلوی هرچیزی جبهه نگیرپدرپدربزرگت انسان بزرگی نبوده ک نحوه مرگشوبدونی امام حسین خون خداست وپرچمش همیشه بالاس پس ماندگاره هرچیزی ک بحق ازتاریخ وذهن هاپاک نمیشه من آدم مذهبی نیستم امااهل بیت خط قرمزمه چون میدونم بودن وخواهندبوداصلاجهان برای اونهاخلق شده

کسی از قبر معجزه نمیگیره😐 از صاحب قبر میخوان که واسطه بشه وگرنه قبر که زیاده ولی سر هر قبری نمیریم

ممنون عزیزم.من خواستم توضیح بدم براشون  ولی شما دیگه جواب دادین.

السلام علیک یا بی بی شریفه ♥️

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️