2777
2789
عنوان

امروز روز شهادته بی بی شریفه هس

| مشاهده متن کامل بحث + 19370 بازدید | 39 پست
مرسی که گذاشتی گریه کردم با شرح شهادتش انشالله خانم نگامون که

نوش جانتون حلاوت اشک ریختن برای اهلبیت رحمت به شیر پاکی که خوردین

التماس دعا

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
@بانویتابستون۷۱ @eliott93 @هر_سقوطی_پایان_نیس @afsooonnn @جان_و_جهانم سلام دوستان... تاپیک ارزش مندی ...

سلام خواهر جان ❤

ممنونم منو دعوت کردین به این تاپیک

حتما سوره یس و 100 صلوات میخونم 

ان ٕ شا الله خانم شفاعت تون کنن هم در دنیا هم بعد 120 سال در اخرت دستگیرتون بشن🤲😘

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@بانویتابستون۷۱ @eliott93 @هر_سقوطی_پایان_نیس @afsooonnn @جان_و_جهانم سلام دوستان... تاپیک ارزش مندی ...

سلام عزیزم مرسی.خدا خیرت بده گل.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

سلام 

خواهر جان 

ممنون بابت دعوت 🌸✨️

تاپیک خوندم خدا خیرتون بده 

من با خوندن تاپیک تازه با ایشون آشنا شدم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

مممنون عزیزم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

هر سال یکی به شهدای محرم اضافه میشه 

هر سال یه داستان جدید از امام ها درست میکنید 

بسه دیگه 

من نمی دونم پدر پدر بزرگم چه جوری مرده اونوقت شما دقیق میدونید ۱۰۰۰سال پیش تو کربلا چه اتفاق هایی افتاده 

حالا شده هم الان وقت گریه کردنه ؟ 

اینطوری باید هر روز سال عزا دار باشیم که 

هر سال یکی به شهدای محرم اضافه میشه هر سال یه داستان جدید از امام ها درست میکنید بسه دیگه من نمی دون ...

شما شرکت نکن ناراحتی نداره 

مردم چاره ندارن خودشون رو ی جوری قانع میکنن وصل میشن به هر امام و.... حاجت بده حقم دارن 

هر سال یکی به شهدای محرم اضافه میشه هر سال یه داستان جدید از امام ها درست میکنید بسه دیگه من نمی دون ...

داستان نیست عزیزدلم.همه چیز واضحه.اینقدر پارچه نوشته،  مردم عراق برای تشکر از بانو شریفه س روی دیوار های کنار بارگاهشون زدن که گویای همه چیز هست.اینقدر شفا گرفتن  بیماران  با شفاعت ایشون که جای هیچ شک وشبهه نیست. حتی نوشتن ضریح جدید ایشونو یک عراقی بعد از  حاجت بزرگی که گرفتن سفارش داده ازاصفهان درست کردن و سال ۱۴۰۰ منتقل شد ونصب کردن ♥

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

اینا اعتقادی هست و الانم تو قرن ۲۱ آزادی عقاید حکم فرماست.. عزادار بودن و نبودن هم اختیاری هست.. نظر من اینه اگرم اعتقاد نداریم خب حق خودتونه ولی حدتقل بی طرف باشیم و کاری نداشته باشیم.. عزاداری نکنیم ولی ب عزادارای دیگرانم کار نداشته باشیم.. یه حسی بهم میگه اگه امام حسین بر حق نبود الان سالی سی میلیون نفر نمیرفت اربعین زیارتش.. ب هرحال اعتقاد همه قابل احترامه..

داستان نیست عزیزدلم.همه چیز واضحه.اینقدر پارچه نوشته، مردم عراق برای تشکر از بانو شریفه س روی دیوار ...

پیامبر دختر دیگه به اسم زینب داشتن 

یه روز همین زینب خانم بچه ش مریض میشه کسی رو می‌فرسته دنبال پیامبر میگه به پدرم خبر بدین بچه ام مریضه بیاد براش دعا کنه اون آدم میره پیش پیامبر 

پیامبر یه بار پیک رو رد میکنه و نمیره اما برای بار دوم میره 

میره اونجا و نوه شو بغل میکنه و میگه این بچه پیش ما یک امانته خدا بهمون داده هر وقت هم که بخاد میتونه پس بگیره 

پیامبر با اون همه عظمتش نوه خودش رو شفا نمیده میگه همه چیز دست خداس 

اونوقت شما میرین از قبر معجزه میگیرین ؟ 

پیامبر دختر دیگه به اسم زینب داشتن یه روز همین زینب خانم بچه ش مریض میشه کسی رو می‌فرسته دنبال پیامب ...

بله ما شیعه هستیم

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمومنین

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

شما عزاداری نکن