2777
2789
عنوان

میشه یا خیلی ضایع س

71 بازدید | 11 پست

یکی از دوستام یه آقایی رو بهم معرفی کرد برای آشنایی...باهم رفتیم بیرون. حرف زدیم. به نظرم ک خوب پیش رفت و کاملا با هم از نظر خانواده و تحصیلات ‌و فرهنگ جور بودیم. خودشونم هی اصرار داشتن قرار طولانی تر شه بیشتر حرف بزنیم. اخر هم خیلی محترمانه خداحافظی کردیم. تقریبا مطمئن بودم پیام میدن بعدش. ولی خبری نشد. الان به دوستم پیام بدم بگم من مایل ب اشنایی بیشترم یا ضایع میشه؟ چون بالاخره حس کردم ایشون کیس مناسبی هستن برام.

عرفش اینه ایشون پیام بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نگو 

یه جوری بگو که خودتو کوچیک نکنی مثلا بگو ایشون آقای محترمی بودن و من عیبی ندیدم ، اینو بگو تا دوستت به گوش آقاهه برسونه ، نگو مایل به آشنایی هستی 

بزار اون مایل بشه 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اره... عاخه الان ب دوست صمیمیم پیام دادم ب شوخی گفت همزاد داری نمیزاره اون پیام بده تو پیام بده روی ...

عجول نباش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اینجوری نگو یه جوری بگو که خودتو کوچیک نکنی مثلا بگو ایشون آقای محترمی بودن و من عیبی ندیدم ، اینو ب ...

آها... یعنی پیام بدم؟ از این میترسم دوستم به ایشون بگه بعد بگن ک به درد هم نمیخوریم چون من و اون دوستم خیلی با هم صمیمی نیستیم 😁😁 خجالت میکشم یکم‌

منتظر باشید شما چیزی به دوستتون هم نگید بزارید دوستتون بپرسه نظرتون رو، اگه هم چیزی نگفتن یعنی منتفی ...

اره راستش خودمم نظرم همینه ولی قبلیا خیلی مهم نبودن اما این مورد خیلی برام مناسب بود. ولی نظرتون منطقیه. همینکارو میکنم.