2777
2789

بچه ها وام یک ملیون و بازپرداختش هم یک ماهه با ۲۵ هزار تومان سود خواستید درخواست بدید بگم چطوری انجام بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بازپرداختش به موقع باشه تا ۳۰ تومن هم میتونی بیگیری برا خانم ها بیشتر مناسبه

تقریبا چقدر بگذره به 30 تومن میرسه؟! 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

فقط اون 25 هزار تومن😂😂خدا ازشون نگذره مردم زیر فشار له شدن

داشتم فکر میکردم به بازپرداختش

خب یعنی چی آخه تو ۱ ماه چطوری اگه میتونی تو ۱ ماه پولو جور کنی برگردونی وام گرفتنت چیه هنوز ۲۵ تومن هم بدی 

خب همون پولو خودت جمع کن دیگه

داشتم فکر میکردم به بازپرداختشخب یعنی چی آخه تو ۱ ماه چطوری اگه میتونی تو ۱ ماه پولو جور کنی برگردون ...

نه باور کن پیش میاد. من الان برا دو تومن لنگ شدم. تا هفته دیگه میتونم پسش بدم ولی الان ندارم. ب زمین و زمان رو انداختم قلبم داره میترکه از فشار