2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه عمره تپش قلب کوبنده دارم   از سر شب تا صبح داشتم   پروپانول ۱٠ خوردم    قدم زدم   

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
من یه عمره تپش قلب کوبنده دارم از سر شب تا صبح داشتم پروپانول ۱٠ خوردم قدم زدم

منم داشتم عمل کردم 

جدی بگیر برو متخصص هولتر برات میبندن 

متوجه میشن مشکلت چیه 

هزینه عمل هم بالا نیست من بیمارستان رجایی ۵ میلیون شد 

مدرس یک ماه پیش شد ۳۰۰ تومان

منم داشتم عمل کردم جدی بگیر برو متخصص هولتر برات میبندن متوجه میشن مشکلت چیه هزینه عمل هم بالا نیست ...

متوجه نشدم مگه تپش قلب عمل نیاز داره؟! چه عملی؟ و چطوری انجام شد؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
متوجه نشدم مگه تپش قلب عمل نیاز داره؟! چه عملی؟ و چطوری انجام شد؟

بله تپش قلب یه نشونست دوست عزیزم 

بستگی داره این تپش برای چه چیزیه هزاران مورد میتونه باشه 

افتادکی دریچه میترال 

رگ اضافه 

الکتریسیته بالا قلب 

از کشاله جفت پاها انجام میشه 

و قسمت هایی که مشکل هست میسوزونن

منم داشتم عمل کردم جدی بگیر برو متخصص هولتر برات میبندن متوجه میشن مشکلت چیه هزینه عمل هم بالا نیست ...

من رفتم متخصص قلب یه اکو قلب ننوشت اصلا دکتر نبود فکر کنم😑

ضربان قلبم یا پایینه یا بالاست آریتمی دارم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...