2777
2789
عنوان

بیاین برای هم دعا کنیم😍🤍

51 بازدید | 16 پست

سلام دوستان، شبتون بخیر

بیاین برای هم دعا کنیم، شاید دعامون در حق همدیگه مستجاب شد، امیدوارم که حاجت روا بشید و بهترین‌ها برای همگیمون رقم بخوره.😍🥺

خب‌‌‌...

به نیت حاجت من لطفا یه سوره‌ی توحید بخونید و اعلام کنید

منم برای شما سه تا سوره‌ی توحید میخونم☺💓

ممنون از محبتتون

الهی شاد و سلامت به آرزوت برسی عزیزم و خبر خوشحالیتو بیای بدی اینجا♥️

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم برات عزیزم

مامانم پروین شنبه عمل داره لطفا براش دعا کنید صحیح و سالم بیاد بیرون.

خودم فاطمه لطفاً برام دعا کنید دانشگاه فرهنگیان قبول بشم ❤️ حاجت روا بشین ان شاءالله

التماس دعا برای حاجت رواییتون سه مرتبه سوره توحید خوندم

عزیزم ممنونم

منم براتون سه مرتبه سوره‌ی توحید و یک مرتبه آیت الکرسی خوندم

انشاالله که حاجت روا بشید

یه حمد ویه توحید به نیت حاجت رواییت خوتدمدعا کن منم توهمین روزا به ارزوم برسم و اینکه سلامتی و طول ع ...

ممنون گلم

منم علاوه بر سوره‌ی توحید ، آیة الکرسی هم براتون خوندم

انشاالله حاجت روا بشید

خوندم برات عزیزممامانم پروین شنبه عمل داره لطفا براش دعا کنید صحیح و سالم بیاد بیرون.خودم فاطمه لطفا ...

ممنون گلم

انشاالله که بهترینا براتون رقم بخوره و عمل مامانت بخیر و سلامتی انجام بشه

برات یه آیه الکرسی هم خوندم💕

اسی دعام کن عشقم برگرده بهم پیام بده این ماه 💔

چشم عزیزم، موفق باشی🥺💓 برای خوشبختیت یه آیة الکرسی هم میخونم

برام خیلی دعا کن، منم روزای خیلی سختیو میگذرونم💔

اسی حلال کن

خانما جوون داریم تو بیمارستان حالش خوب نیست اسمش رضاست هرکسی دوست داشت یه حمد شفا یاصلوات بفرسته 

دعاتون گیراست براش دسته جمعی دعا کنیم ممنونم🙏🏼

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اسی حلال کنخانما جوون داریم تو بیمارستان حالش خوب نیست اسمش رضاست هرکسی دوست داشت یه حمد شفا یاصلوات ...

عزیزم براشون سوره‌ی حمد و آیة الکرسی میخونم💓

انشاالله که کسالتشون برطرف بشه