2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای عکسمو بفرستم؟

میترسم دز وحشتناکیش بالا باشه

دیگه خوابت نبره آخه با کابوس ببینی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چندسال پیش ۱۵/۱۶ ساله که بودم یه فیلم داشتم تو لپ تاپم به اسم "آل"

یه شب مامانم اینا رفتن خونه بابابزرگم که چندتا خونه اونورتره. خونه تنها بودم داشتم درس میخوندم و با لپ تاپم کار میکردم، یهو لپ تاپ هنگ کرد صفحه ش سیاه شد روش نوشته شد "آل" و تیتراژ این فیلم پخش شد. سریع لپ تاپو بستم فرار کردم رفتم خونه بابابزرگم😐

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

۱۰سالم بود تقریبا داشتیم با بچه ها تو کوچه بازی میکردیم ساعت حدودا ۱۰:۳۰ شب بود من رفتم قایم شم پشت در یکی از همسایه ها یه چیزی مثل دست پشت پامو از زیر در گرفت  خیلی وحشتناک بود از ترسم با رنگو روی پریده بدون توجه به بچه ها برگشتم خونه و مامانم بهم اب قند داد هنوزکه هنوزع بعداز سالهای سال یادش که میوفتم ترس میشینه تو وجودم

۱۰سالم بود تقریبا داشتیم با بچه ها تو کوچه بازی میکردیم ساعت حدودا ۱۰:۳۰ شب بود من رفتم قایم شم پشت ...

اینوهم اضافه  کنم که خونه در به حیاط بود و داخل حیاط تاریکه تاریک بود مطمعنم کسی نبود توحیاط براهمین ترسم بیشتر شده بود

بگوو

نزدیکای نماز صبح بود یعنی گوشیم اذان میداد 20ثانیه قبل نماز ناخوداگاه بیدارشدم چشامو باز کردم دیدم ی ادم سیاه قدرت بلند جلومه فهمیدم چیه گفتم اینا چ پرو شدن سریع رف تو دیوار