2777
2789

چقد مهمه؟ اگر تو خونه خودم ‌‌‌ دانلود کنم بزنم تاثیری نداره؟ 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

خونه بزن چند تای اخرو شرکت کن برا آمادگی تو کنکور 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه پول داری ثبت نام کنی بهتره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چرا تاثیر نداشته باشه؟من خودم دهم و نصف یازدهمو هیچ ازمونی ندادم

من پشت کنکورم 

نمیخوام دیگه بمونم پشت 

میترسم یه موقع اشتباه کنم تاثیری نداشته باشه 

اگه پول داری ثبت نام کنی بهتره

مشکل مالی ندارم ولی خب فک کردم خودم برنامه ریزی کنم شبیه آزمون تو خونه بزنم 

نمیدونم ولی چیکار کنم 

پول داری ثبت نام کن ولی این شکلی هم تاثیر داره https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa

میشه بگین چرا میگن ثبت نام کنم؟ ثبت نام چه تاثیری داره؟ 

من پشت کنکورم نمیخوام دیگه بمونم پشت میترسم یه موقع اشتباه کنم تاثیری نداشته باشه

میتونی چند تای اخرو ک مهم تره شرکت کنی من دوازدهم رو گزینه دو شرکت کردم ولی تاثیر چندانی نداشت چون اصلا سوالاش هم شبیه سواای کنکور نیست

مشکل مالی ندارم ولی خب فک کردم خودم برنامه ریزی کنم شبیه آزمون تو خونه بزنم نمیدونم ولی چیکار کنم

آخه میدونی آزمون ک میری هم کارنامه میده مقایسه میکنی خودتو با رقیبات هم شبیه سازی کنکور به هر حال

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ببخشید میشه چند آزمون نزدیک به کنکورو که جمع بندین شرکت کرد آزمون قلم چی رو میگم

زمان ما میشد الانمو نمیدونم ....زمان ما میشه ده سال قبل 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میتونی چند تای اخرو ک مهم تره شرکت کنی من دوازدهم رو گزینه دو شرکت کردم ولی تاثیر چندانی نداشت چون ا ...

خودمم به همین فکر میکنم 

ولی میگم نکنه اشتباه کنم 

آخه میدونی آزمون ک میری هم کارنامه میده مقایسه میکنی خودتو با رقیبات هم شبیه سازی کنکور به هر حال

میگن خیلیم تو آزمونا تقلب میشه درسته؟