2777
2789

سلاااام بچهااا الان ۲۴روز از موعد پریم میگذره هنوز پری نشدم سه ماهه تو اقدامم قبل از اقدامم همیشه پری هام منظم بود بعد دوروز قبل از پریم تخمک گذاریم بود هشت پری رفتم ازمایش خون دادم منفی بود دوسه تا بیبی چک از این مدیکور ۳تومنیا گذاشتم مثبت شد قطره چکونی یکی گذاشتم منفی شد چهار  روز پیشم رفتم دکتر دوتا امپول پروژسترون ۵۰دادم زدم هنوز پری نشدم هیییچ علاِمیم ندارم مردم از بلاتکلیفی خیلیم رازیانه و اویشن با نبات و اینا خوردم ولی بازم هیچ خبری نشد بنظرتون چن روز باید بگذره ک پری شم؟؟؟؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

هعی خــــــــــــووداع چرا چرا اینکار ب سرمون میدی یا اینسریش کن یا اون سری همدن وسط گیر افتادم😐😐😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر دستکاری میکنی یکم صبر داشته باش آمپول و جوشانده و.... یه درصد احتمال بده حامله باشی اینقدر دارو نخور

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
چرا اینقدر دستکاری میکنی یکم صبر داشته باش آمپول و جوشانده و.... یه درصد احتمال بده حامله باشی اینقد ...

خو اگ بودم حالم بهم میخورد یه مرگیم میشد😐😐😖😖😖😖😖

عزیزم منم از وقتی اقدام کردم پریم بهم ریخت 

پروژسترون برای من بعده ۵ روز پری شدم باهاش.

سعی کن پیاده روزی کنی دارچین و زعفران و خرما و در کل چیزای گرم زیاد بخور

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
عزیزم منم از وقتی اقدام کردم پریم بهم ریخت  پروژسترون برای من بعده ۵ روز پری شدم باهاش. سعی ک ...

مرسی گلم از راهنماییت😚😚😚

عزیزم این تغییر تاریخ پری یه نشونه مثبت از آمادگی رحم برای بارداریه!!! همین ماهاست که بیای خبر بارداری تو بدی

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
عزیزم این تغییر تاریخ پری یه نشونه مثبت از آمادگی رحم برای بارداریه!!! همین ماهاست که بیای خبر باردا ...

وووی ذوق مرگم نکن بخدا گلم😊😊😊😊😁😁😁😁😁

همه که حالت تهوع نمیگیرن..البته اگه منظورت این بود

خب هیچ علائمی ندارم ب غیر از ترشخ سفید بی بو

چرا انقدر بی تابی میکنی 

خدایی نکرده بیماری لاعلاج نگرفتی که پریودت چند روز عقب افتاده این مسیله وقتی تو اقدامی طبیعیه من هم یک هفته است پریودم عقب افتاده تو اقدام هم نیستم

منم‌ شنیدم بخاطر آمادگیه رحمه من الان سه ماهه بدون هیچ دارویی پری میشم  هنوز خبری از نی نی نی ...

ان شاالله زودتر باردار میشی خاهری

خو اگ بودم حالم بهم میخورد یه مرگیم میشد😐😐😖😖😖😖😖

وااای نکن اینکارو. من خودم سر پسر اولم کوچکترین علایم و حالت تهوعی نداشتم. بنطرم الان هم برو یه آزمایش بارداری بده. ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه