2777
2789
عنوان

بچهاااا بیاین دارم دیوونه میشم أی خداااااااع😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 38 پست
خب هیچ علائمی ندارم ب غیر از ترشخ سفید بی بو

من خودمم اصلا حالت تهوع نداشتم ...خودمم شک بودم وقتی فهمیدم باردارم...البته هنوزم موندم که چجوری حامله شدم  

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم اصلا حالت تهوع نداشتم ...خودمم شک بودم وقتی فهمیدم باردارم...البته هنوزم موندم که چجوری حام ...

اخی عزیزم واس منم دعا کنید

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
وااای نکن اینکارو. من خودم سر پسر اولم کوچکترین علایم و حالت تهوعی نداشتم. بنطرم الان هم برو یه آزما ...

وووووی یعنی میشههه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نه بابا به این زودی که ویار نمیاد

جدی از چن روزگی ب بعد ویار میاد پس

اخی عزیزم درکت میکنم منم اولین اقدامم ماه قبل بود بعد ۸ روز عقب انداختن با تمام علائم بارداری اما رفتم آز و بی بی زدم منفی شد

خیلی سخته بلاتکلیفی...‌

بالاخره بعد از ۹ روز پری اومد....

سخته واقعا.

حالا ناراحت نباش به هودتم استرس نده بیخیال باش خودش میاد

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
وووووی یعنی میشههه

آره بخدا خیلیا هیچ علائمی ندارن خودسر چیزی نخور. پروژسترون ضرری نداره اگه حامله باشی جای جنینو سفت تر میکنه اما دیگه خوددرمانی نکن اول برو یه آزمایش بده بعد هر چی خواستی بخور

اخی عزیزم درکت میکنم منم اولین اقدامم ماه قبل بود بعد ۸ روز عقب انداختن با تمام علائم بارداری اما رف ...

ممنونم عزیزدلم 

آره بخدا خیلیا هیچ علائمی ندارن خودسر چیزی نخور. پروژسترون ضرری نداره اگه حامله باشی جای جنینو سفت ت ...

میگما میشه باردار نباشی پروژسترون بزنیو پریود نشی ممکنه اینجور چیزی

اخی عزیزم درکت میکنم منم اولین اقدامم ماه قبل بود بعد ۸ روز عقب انداختن با تمام علائم بارداری اما رف ...

ان شاالله شمام هر چ زودتر باردار میشی گلم