2777
2789

امروز گوشیش رو گرفته سمت من میگه ببین این رو تو حتما خوشت میاد دیدم نوشته مسابقه هیچ کاری نکردن!!! یعنی یه مسابقه ای نمی دونم کجا برگزار شده که شرطش اینه بشینی هیچ کار نکنی! بعدم ریسه رفته از خنده! خیلی بدم اومد از این حرفش. من هم شاغلم هم اکثر کارای خونه رو خودم انجام میدم یعنی ایشون ده درصدم شاید کمک نکنه. اعتراضم کردم که یعنی چی بدتر قهر کرده الان با من!

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

چقد پرروئه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونم الان میگید خودت اینطور بارش آوردی و چرا همه کارا رو مثل خر خودت انجام میدی اما باید بگم من توان عوض کردن طرز فکر این مرد رو نداشتم چیزایی که تو خانواده سنتیش یاد گرفته رو نمی تونم عوض کنم. خوبی زیاد داره ولی این حرفاش و کمک نکردنش خیلی رو اعصابمه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
نری منت کشی دست پیش گرفته پس نیفته سرسنگین باش تا خودش بیاد منتتو بکشه

همیشه همینه کافیه یه ذره ناراحت بشم خودش بدتر از من قیافه می گیره منت کشی هم بلد نیست بمیره هم منت نمی کشه

خواهرعزیزم،از هیچچچ کس توقع نداشته باش قدر زحمتاتو بدونه یا مثلا درکت کنه،من شوهرم بهم محبت نمیکنه، انقدر همیشه دعوا راه مینداختم خودمو به زمین و آسمون میزدم چرا محبت نمیکنی،من نیاز دارم،دو روز محبت میکرد و دوباره همون آدم سابق میشد، منم دیگه بیخیال شدم، فقط خودت باید به فکر خودت باشی نه شوهر به فکرته نه بچه

چقدرر رو دادی اسی چند سالته بچه ایی‌نه ؟ چقدر پرروش کردی فردا سوارت میشه پیاده ام‌نمیشه چرا اینجوری ...

کاش بچه بودم ولی نیستم متاسفانه سنمم کم نیست اما یه مقدار ابله تشریف دارم شاید از یه مقدار هم بیشتر البته. الان دقیقا سوارم هست 

خواهرعزیزم،از هیچچچ کس توقع نداشته باش قدر زحمتاتو بدونه یا مثلا درکت کنه،من شوهرم بهم محبت نمیکنه، ...

حالا من اون توقع که قدر بدونه رو گذاشتم کنار خودم کارای روزمره خودم رو انجام میدم هی با خودم میگم تنها هم بودی باید همین کارا رو می کردی و خودم رو توجیه می کنم ولی دیگه آخه این تیکه ای که به من انداخت رو کجای دلم بذارم؟

همیشه همینه کافیه یه ذره ناراحت بشم خودش بدتر از من قیافه می گیره منت کشی هم بلد نیست بمیره هم منت ن ...

خب پس بذار بمیره اگر الان بری منت کشی دیگه همیشه همین اش و همین کاسه سه چهار بار که ببینه قهر میکنه تو ری اکشنی نداری و برات مهم نیست ذیگه میذاره کنار

همیشه همینه کافیه یه ذره ناراحت بشم خودش بدتر از من قیافه می گیره منت کشی هم بلد نیست بمیره هم منت ن ...

وقتی تو همیشه مثل مردا رفتی دنبالش با اینکه اشتباه کرده اونم لم میده حس شاخ بودن میکنه محبت با رو دادن فرق داره 

وقتی تو همیشه مثل مردا رفتی دنبالش با اینکه اشتباه کرده اونم لم میده حس شاخ بودن میکنه محبت با رو دا ...

خیلی اشتباه کردم 😔