2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😐😂😂😂 خب واضح نمیگی راه چی‌میخوای

خب نوشتم برای آینده سردرگمم میدونی خیلیا هدف دارن به جایی رسیدم نمیدونم چیزی که میخوام درسته اندازه تن من اصلا هست؟ 

رسالت مزخرف من کجای این دنیاست و ...

خب نوشتم برای آینده سردرگمم میدونی خیلیا هدف دارن به جایی رسیدم نمیدونم چیزی که میخوام درسته اندازه ...

ما هممون گم و گور شدیم هرکس یه نخی پیدا می‌کنه همونو میگیره می‌ره تو هم نخ رو پیدا کن برو

•• شاید سخت، اما امید است ب پایانی زیبا  ...🌱🕊️ 
اهداف آینده، درسی شغل و ... حتی دیگه نمیدونم علاقه‌هام واقعیه چون من هیچوقت در حد مرگ برای هیچ چیزی ...

الان بخاطر فضای مجازی خیلی ذهن هامون مورد تهاجم فرهنگیه 

خیلیا قاطی کردن و سردرگم هستن و بدتر اینکه حتی نمیدونن سردرگم هستن  و فکر میکنن دارن درست پیش میرن اما بعد پیر شدن میفهمن چقدر راه رو اشتباه اومدن

خداوند ادم هارو برای کار خاصی آفریده

اهدافی که انتخاب میکنی و آینده ای که میسازی اگر به رسیدن به اون کار خاص کمکت کنه تو زندگی آرامش و دل خوش گیرت میاد و اگر دورت کنه همیشه سردرگم و احساس غم و پوچی میکنی

الان بخاطر فضای مجازی خیلی ذهن هامون مورد تهاجم فرهنگیه خیلیا قاطی کردن و سردرگم هستن و بدتر اینکه ح ...

مشکل اینه من نمیدونم برای چی آفریده شدم، میگم اگه چیزی که ذهنمه برای من نباشه چی و ...

مشکل اینه من نمیدونم برای چی آفریده شدم، میگم اگه چیزی که ذهنمه برای من نباشه چی و ...

زندگی رو چند دسته کن تا بتونی به اهداف و اون چیزی که بخاطرش اومدی روی زمین رو انجام بدی

کاری که بهت درامد بده

عبادت که راحت رو پیدا کنی و به خوشبختی برسی

تفریح با دوستای مناسب 

و هروقت ازدواج کردی یه بخشی رو هم برای تفریح با شوهر جدا درنظر بگیر

درس  و شغل آینده رو بر اساس علاقه و میزان درآمد انتخاب کن

درآمد از میزان علاقه به اون کار مهمتره

مثلا فکر کن بشی خدمتکار در یک رستوران آیا بهش علاقه داری؟ حالا فکر کن ماهیانه بهت ۶۰ میلیون بابتش بدن آیا هنوزم همون مقدار علاقه رو بهش داری یا اینکه میزان علاقه کمتر یا بیشتر شده؟

اگر مسلمون هستی این رو بدون که در اسلام خداوند میگه من شما رو برای عبادت خودم آفریدم و در جای دیگه میگه عبادت ۱۰ بخش داده که ۹ بخش آن کسب روزی حلال هست

پس تا اینجا در مسیر مناسب هستی اگر شغل با درآمد مناسب اما حتما حتما حلال داشته باشی و آخرتت با لذت هست و دنیات هم با رفاهیات مادی تامین میشه

بخش معنوی خیلی مهمه و بدون معنویات هرچقدر پول داشته باشی باز هم دچار غم و پوچی میشی

برای معنویات از اساتید روحانیون کمک بگیر و حتما با امام زمان صحبت کن خیلی عادی 

هم میشنوه و هم جوابش رو به وقتش بهت میده

تفریح با دوستان و شوهر

این دوتا جای هم رو نمیگیرن و هرکدوم یک بخش انرژی بهت میدن

دوستان شامل خانواده همکلاسیای مناسب و بچه هات و همه میشه 

شوهر فقط شامل شوهر میشه 

با تفریح انرژی لازم روحی و جسمی برای کار و معنویات بدست میاری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز