anahita65 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43797 عنوان شما شیرینی و قند زیاد میخورید حالتون بد نمیشه 🫠 137 بازدید | 8 پست من چند ماه پیش آزمایش دادم دیابت نداشتم (ولی لب مرز)ولی بعضی وقتا که شیرینی زیاد میخورم و پشت هم ، حالم یه جوری میشه شما اینجوری نیستید؟ یا باید نگران بشم؟ 🥲 علائم دیگه دیابت رو ندارم با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜 1403/05/04 | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 7765 یعنی چجوری میشی؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
anahita65 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43797 یعنی چجوری میشی؟ انگار فشارم میوفته یه همچین حالتی با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9454 منم چندشم میشه بعضی موقع ها سردرد میگیرم یا بالا میارم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 7765 انگار فشارم میوفته یه همچین حالتی من مشکل قند ندارمولی با شکم خالی مواد قندی بخورم، حالت تهوع و سردرد میگرم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
anahita65 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43797 منم چندشم میشه بعضی موقع ها سردرد میگیرم یا بالا میارم منم وقتی میخورم اگه خیلی زیاد باشه یا شیرینیش شدید باشه دلمو میزنه و یه جوری میشم 🫤 امیدوارم طبیعی باشه واقعا دبگه سعی میکنم زیاد سمت این چیزا نرم با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8245 آره، من کلا مزه های شیرین دوست ندارم یا زیاد نمیتونم بخورم سر درد میشم، و اینکه مزه دهنم شیرین باشه عصبیم میکنه ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
anahita65 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43797 آره، من کلا مزه های شیرین دوست ندارم یا زیاد نمیتونم بخورم سر درد میشم، و اینکه مزه دهنم شیرین باشه ... 🥲❤️ با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
anahita65 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43797 من مشکل قند ندارمولی با شکم خالی مواد قندی بخورم، حالت تهوع و سردرد میگرم اره یه بار به عنوان صبحانه کیک خیلی شیرین خوردم حالم بد شد امروز هم کلی چیزای شیرین پشت هم خوردم اینجوری شد با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜