2777
2789
عنوان

ي زن دیدم 4 بار شوهر کرده

676 بازدید | 46 پست

خدایی فامیل دورمون هست 

سالی 4تا شوهر میکنه (منظورم صیغه هستش) 

از یکی از ایناهم 17 18 سال پیش بچه دار شده 

بعد امسال عروسی بچش بود  ماهم دعوت بودیم میخواستن پدر عروس رو برای رقص دعوت کنن  بعد اشتباهی اسم شوهر الان زنه رو گفتن مثلا قرار بود اسم شوهر الان زنه رو به فامیلی دختره صدا کنن ولی اشتباهی فامیلیه شوهر  جدید زنه رو گفتن (درواقع اینطوری بگم قرار بود شوهر جدید زنه جای پدر دختره باشه) 

توروخدا ابرو ریزی نیست؟ 

بدبخت دختره 

حالا زنه هم اصلا از این کاراش پشیمون نیست 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلثوم اکبریه ؟

يعني چی 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

زندگی دیگران ب خودشون مربوطه 

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
خب درحین رابطه ک خیانت نکرده جدا شده شوهرمتعدد کرده

دلم برا زن های اون مردا میسوزه بخدا 

چه زشت عین عروس هفت داماد انگاربچش صدتاپدرداره زنای باابروهرگزچنین کاری نمیکنن  من بودم چنین دختری روهرگز نمیگرفتم ازقدیم گفتن مادروببین دختروبگیرحتمامثل مادرش قراره هی ازدواجوکنه طلا ق بگیره

حالا شده دیگهشایدم شوهر الانش خیلی مهربونه واقعا مثل پدره واس دختره

شوهر الان زنه بخدا آنقدر خاله زنک رفتارش مثل زنهاس