2777
2789

گلم شما مدرک چه رشته ای رو داری؟

آزاد یا دولتی؟

من میخوام آموزش و پرورش ابتدایی بخونم به نظرتون رشته خوبی و کار برام پیدا میشه؟

میشه ازتون بخوام راهنمایی کنید؟

یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
گلم شما مدرک چه رشته ای رو داری؟آزاد یا دولتی؟من میخوام آموزش و پرورش ابتدایی بخونم به نظرتون رشته خ ...

من لیسانس علوم تربیتی دارم تازه به فکر افتادم. آزمون استخدامی امتحان بدم همین رشته رو بخونی صدرصد معلم میشی خیلی خوبه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شما مدرک چه رشته ای رو داری؟آزاد یا دولتی؟من میخوام آموزش و پرورش ابتدایی بخونم به نظرتون رشته خ ...

دانشگاه دولتی درس خوندم

من لیسانس علوم تربیتی دارم تازه به فکر افتادم. آزمون استخدامی امتحان بدم همین رشته رو بخونی صدرصد مع ...

گلم خیلی از دانشگاه ها علوم تربیتی و همون آموزش و پرورش ابتدایی رو برای مقطع لیسانس نداره

برای کاردانی و اینا داره

خبری داری شما؟

میتونید هم تا آزمون استخدامی قبول بشید برید غیرانتفاعی با حقوق 5 تومن تدریس کنید شما

گلم خیلی از دانشگاه ها علوم تربیتی و همون آموزش و پرورش ابتدایی رو برای مقطع لیسانس ندارهبرای کاردان ...

غیر انتفاعی پیشنهاد داشتم ولی حقوقش کمه اصلا نمیصرفه ..با کاردانی نه نمیشه لیسانس به بالا میشه

پکیج آزمون استخدامی دارم اگه خواستین بچه نصف نصف قیمت اگه انشاءالله قبول شدین پکیج مصاحبه هم هست

قیمتش چقدره؟؟با خوندنش صدرصد قبول میشم یا باید کتابا رو هم بخونم

غیر انتفاعی پیشنهاد داشتم ولی حقوقش کمه اصلا نمیصرفه ..با کاردانی نه نمیشه لیسانس به بالا میشه

مگر شما لیسانس تون ، لیسانس علوم تربیتی نیست؟

مگر شما لیسانس تون ، لیسانس علوم تربیتی نیست؟

بله عزیز گرایش دبستان و پیش دبستان خودم هم میتونم مهد بزنم ولی هم هزینش زیاده هم دردسر داره

قیمتش چقدره؟؟با خوندنش صدرصد قبول میشم یا باید کتابا رو هم بخونم

والا من در جریان نیستم بخدا خواهرم امسال گرفت هم آموزگاری هم دبیری قبول شد خداروشکر فقط مصاحبه مونده که تاریخ بدن براش 

ولی خواهرم ۴تا بچه داره و بزرگش ۷ ساله کوچیک ه ۸ماهه 

وسطی هم دوقلو ۴ساله 

خداروشکر با نمره بالا قبول شده

والا من در جریان نیستم بخدا خواهرم امسال گرفت هم آموزگاری هم دبیری قبول شد خداروشکر فقط مصاحبه مونده ...

میشه لطفا عکسشونو اینجا بزارید ببینم ؟فقط عکس از روی صفحه