elahhe مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8776 عنوان کسی آزمون اموزش پرورش ابتدایی قبول شده یه سوال دارم 116 بازدید | 15 پست کسی هست،،،،؟؟ وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری 1403/05/04 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ooo_1234 عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 594 گلم شما مدرک چه رشته ای رو داری؟آزاد یا دولتی؟من میخوام آموزش و پرورش ابتدایی بخونم به نظرتون رشته خوبی و کار برام پیدا میشه؟میشه ازتون بخوام راهنمایی کنید؟ یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
elahhe مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8776 گلم شما مدرک چه رشته ای رو داری؟آزاد یا دولتی؟من میخوام آموزش و پرورش ابتدایی بخونم به نظرتون رشته خ ... من لیسانس علوم تربیتی دارم تازه به فکر افتادم. آزمون استخدامی امتحان بدم همین رشته رو بخونی صدرصد معلم میشی خیلی خوبه وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
elahhe مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8776 گلم شما مدرک چه رشته ای رو داری؟آزاد یا دولتی؟من میخوام آموزش و پرورش ابتدایی بخونم به نظرتون رشته خ ... دانشگاه دولتی درس خوندم وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ooo_1234 عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 594 من لیسانس علوم تربیتی دارم تازه به فکر افتادم. آزمون استخدامی امتحان بدم همین رشته رو بخونی صدرصد مع ... گلم خیلی از دانشگاه ها علوم تربیتی و همون آموزش و پرورش ابتدایی رو برای مقطع لیسانس ندارهبرای کاردانی و اینا دارهخبری داری شما؟میتونید هم تا آزمون استخدامی قبول بشید برید غیرانتفاعی با حقوق 5 تومن تدریس کنید شما یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
atena401zzzzz عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2706 پکیج آزمون استخدامی دارم اگه خواستین بچه نصف نصف قیمت اگه انشاءالله قبول شدین پکیج مصاحبه هم هست
elahhe مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8776 گلم خیلی از دانشگاه ها علوم تربیتی و همون آموزش و پرورش ابتدایی رو برای مقطع لیسانس ندارهبرای کاردان ... غیر انتفاعی پیشنهاد داشتم ولی حقوقش کمه اصلا نمیصرفه ..با کاردانی نه نمیشه لیسانس به بالا میشه وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
elahhe مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8776 پکیج آزمون استخدامی دارم اگه خواستین بچه نصف نصف قیمت اگه انشاءالله قبول شدین پکیج مصاحبه هم هست قیمتش چقدره؟؟با خوندنش صدرصد قبول میشم یا باید کتابا رو هم بخونم وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ooo_1234 عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 594 غیر انتفاعی پیشنهاد داشتم ولی حقوقش کمه اصلا نمیصرفه ..با کاردانی نه نمیشه لیسانس به بالا میشه مگر شما لیسانس تون ، لیسانس علوم تربیتی نیست؟ یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
elahhe مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8776 مگر شما لیسانس تون ، لیسانس علوم تربیتی نیست؟ بله عزیز گرایش دبستان و پیش دبستان خودم هم میتونم مهد بزنم ولی هم هزینش زیاده هم دردسر داره وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
atena401zzzzz عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2706 قیمتش چقدره؟؟با خوندنش صدرصد قبول میشم یا باید کتابا رو هم بخونم والا من در جریان نیستم بخدا خواهرم امسال گرفت هم آموزگاری هم دبیری قبول شد خداروشکر فقط مصاحبه مونده که تاریخ بدن براش ولی خواهرم ۴تا بچه داره و بزرگش ۷ ساله کوچیک ه ۸ماهه وسطی هم دوقلو ۴ساله خداروشکر با نمره بالا قبول شده
atena401zzzzz عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2706 قیمتش چقدره؟؟با خوندنش صدرصد قبول میشم یا باید کتابا رو هم بخونم ببخشی حواسم نبود پرورشی و دبیری قبول شده
قیمه_با_مرغ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5618 بعد زایمانم میخوام بشینم بخونم خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
elahhe مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8776 والا من در جریان نیستم بخدا خواهرم امسال گرفت هم آموزگاری هم دبیری قبول شد خداروشکر فقط مصاحبه مونده ... میشه لطفا عکسشونو اینجا بزارید ببینم ؟فقط عکس از روی صفحه وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
atena401zzzzz عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2706 میشه لطفا عکسشونو اینجا بزارید ببینم ؟فقط عکس از روی صفحه بیا ایتا Nafas4556 پیام بده تا من ازش بگیرم برا خواهرمه از خودم نیس