2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

414 بازدید | 65 پست

خانوما کسی تاحالا بارداری پوچ داشته؟من دوروز پیش سونو دادم نوشته بود سام یه قطر۵میلیمتر درون کاویته رحم رویت شد

آزمایش بتا دادم جوابشو نگرفتم هنوز،الان یکم پیش دیدم پریود شدم ینی پوچ بوده؟

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بارداری پوچ دیگ چ مدلشه زندا اشم دیروز رفت گفتن پوچ بوده

هوف

هرچی چرت وپرته میاد سرما

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

منم ی بار بی چکم مثبت شد تا شب با خونریزی زیاد افتاد رفتم دکتر گفت باردار بودی ضخامت رحمت اینو میگه ولی سقط شده 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

این بارداری پوچ دیگ چ مدلشه زندا اشم دیروز رفت گفتن پوچ بوده

تخمک بارور میشه اما رشد نمیکنه این میشه بارداری پوچ

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شاید اصلا باردار نبودی جانم

پس اون ساک چی بوده؟

از کجا میدونی پریوده؟

چقده خونریزی؟

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
از کجا میدونی پریوده؟چقده خونریزی؟

تازه فلا شروع شده،ولی مثل پریودیه

منم ی بار بی چکم مثبت شد تا شب با خونریزی زیاد افتاد رفتم دکتر گفت باردار بودی ضخامت رحمت اینو میگه ...

منم زخامت رحم ۱۲بود

تازه فلا شروع شده،ولی مثل پریودیه

دارو مصرف میکردی برا بارداری؟

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
دارو مصرف میکردی برا بارداری؟

نه اصلا جلوگیری داریم رفته بودم چکاب،یهو گفت ساک دیده شد