2777
2789
عنوان

و اما این بار زن داداش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8203 بازدید | 116 پست

البته خودش فیلمبردار و عکاسه اما اکثرا کاراش برای عصر به بعده یه خواهرم هم قبول نکرد چون میخاست سالن بزنه آرایشگره منم پذیرفتم الانم رابطمون خوبه بچه داشتن همزمان با شغل مشکل ماست نه دور و بریا

رفتار برادر  و زن داداشتون اصلا درست نیست منم بچم دو سالی میشه پرستار داره از خواهرم کهمجرده و ...

بخدا برای منم اصلا پولش مهم نیست . هرچند که اینا اصلا قصد مول دادن ندارن. میگم من بچه زرنگ و درسخونی بودم . انتظارم این بود خیلی زودتر از اینا سر کار میرفتم و دستم توی جیب خودم باشه . بخدا حوصله خودم رو هم ندارم چه برسه به بچه داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاطی کردم گفتم شما کلفت مفت میخواین بالحن خیلی تند اگه یه بار دیگه تکرار کنی خودمم نمیتونم پیش بینی ...

خوب کردی😀از این ببعد قاطع تر جوابشونو بده😡

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
بخدا برای منم اصلا پولش مهم نیست . هرچند که اینا اصلا قصد مول دادن ندارن. میگم من بچه زرنگ و درسخونی ...

فقط که بچه داری نیست فردا مریض شه یه حرف میزنن بچس هرچی بشه میگن لابد این کرده

بعدشم پرستار نیمروز اونم تو شهرستان خیلی هزینه بردار نیست اینا دیگه نور علی نورن 

سلام پريسا جان به نظرم به نسبت آدماى اطرافت اگر توجه نكنى و فقط نظر واقعى خودت رو بگى فكر كنم م ...

آره خدایی نمیگم برام مهم نیست ناراحت شدن  ولی چون حق با منه زیاد اهمیت نمیدم . بیشتر از این ناراحتم چرا باید همچین چیزی بگن با اینکه من رو میشناسن و میدونن حساسم

زن داداششم مقصره وقتی میبینه خواهرشوهرش راصی نیست چرا اصرار داره ..والا

عزیزم داداشش باید جلوشو بگیره و اجازه نده که ميده

اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
فقط که بچه داری نیست فردا مریض شه یه حرف میزنن بچس هرچی بشه میگن لابد این کرده بعدشم پرستار نیمروز ...

آره منم همین رو گفتم . تازگی ها راه هم افتاده باید یه سر دنبالش کنی چیزی روش نیفته از جایی نیفته. من اصلا نمیتونم بچه بخوابونم

آره به من اطمینان دارم . همه به من اطمینان دارن . من شناخته شدم براشون . تعریف از خود نباشه آدم باشخ ...

خداروشکر.... پس خوشحال باش.... کاش من همچین خواهر شوهری داشتم.... 

اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
ببین عزیزم هر کاری هم بکنی و اصلا اگه بری برادرزاده ات رو هم نگه داری آخرش تو خواهر شوهری!!!هر خوبی ...

بخدا باورمیکنی دانشجو ارشد بودم مرکز استان  توی امتحانات پایان ترم بودم زمستون بود چند روز قبلش به داداشم زنگ زدم که منچند روز دیگه امتحان دارم هوا اوضاعش خوب نیست مظورم این بود که من زودتر بیام خونه  شما که توی جاده نمونم اگه جاده وضعش خوب نبود بعد از همون روز اونا اومدن خونه ی ما نمیدونید با چه استرسی رفتم خوشبختانه جاده  خشک بود توی جاده نموندم . آخه خوبی هم در حقم نکردن که جلو چشم باشه

بهش بگو بده به خواهرات نگه دارن تجربشون بیشتره بهتر کمکت میکنن  یا بگو بنظرم پرستار بگیرین بهت ...

بهشون گفتم  با زبون خوش مگه قانع میشدن . فکر مبکردن حالا من ملایم جواب میدم یه کم دیگه اصرار کنن قبول میکنم که یهو من دیگه قاط زدم

آره خدایی نمیگم برام مهم نیست ناراحت شدن  ولی چون حق با منه زیاد اهمیت نمیدم . بیشتر از این نار ...

ولى يه مقدارم بذار به حساب اينكه شما آدم مورد اطمينان برادرت و خانمشون هستى اينكه سراغ شما اومدن شايد يكى از علتهاش اين باشه .به اضافه اينكه آدما به ندرت خودشون رو جاى طرف مقابل ميذارن و فكر ميكنن اگر شرايط تحصيلى و شخصيتى شمارو داشتن براشون همچين پيشنهادى خوش آيند بود مجموعاً ميگم همه اين قضيه رو منفى نبين شايد نميتونن دركت كنن فقط شرايط خودشون رو مد نظر دارن در مورد شمام فكر ميكنن اوكى بيكار كه هستى قابل اطمينانم هستى شايد محل زندگى اونارو بيشتر دوست داشته باشى چون امكانات بيشترى داره خب پس چرا نبايد قبول كنى 

تقصیر خودت و برادرته. میخوان شما ازدواج نکنی و سر کار نری بچه شونو نگهداری منت هم سرت بذارن. بنظرم م ...

آره به خدا از عمد کاری برام نکردن که سر کار برم که بگن حالا تو بیکاری بیا بچه مارو نگهدار. میگم خیلی نامردن شاید باورتون نشه . دادشم سفارش برادر زنشو کرد برای تدریس تازه اون شاغله و برای شغل دوم میره تدریس کنه

ولى يه مقدارم بذار به حساب اينكه شما آدم مورد اطمينان برادرت و خانمشون هستى اينكه سراغ شما اومدن شاي ...

آخه محل زنگیشون امکاناتم داشته باشه . هیچ جا خونه ی خود آدم نمیشه من خونه کسی راحت نیستم باید یه نصف روز بیکارشم بچه داری کنم  مسئولیت بچه داری هم هست که من نمیتونم قبول کنم تازه من دارم درس میخونم

آره به خدا از عمد کاری برام نکردن که سر کار برم که بگن حالا تو بیکاری بیا بچه مارو نگهدار. میگم خیلی ...

فکر کنم برادرت دربست خدمت خونواده زنشه و از شمام همین توقع رو داره. بنظرم عصبانیت بیشتر باعث خوشحالی زن برادرت میشه باید با خونسردی بگی کسی که نمیتونه بچه شو نگهداره بهتره بچه دار نشه و من حالم از بچه دیگران بهم میخوره بیچاره پرستارتون! 😂

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋