2777
2789
عنوان

بچه ها دلم درد میکنه

55 بازدید | 4 پست

بچه ها دارم میمیرم از کلیه درد شوهرم کارش از خونمون خیلی فاصله داره و مرخصی نداره 

برادرم الان برا یکاری اومده شهر ما ولی نیومده اینجا و ب منم اصلا نگفته ک اومده این شهر.

منم از ساعت ۱۲ونیم ی کلیه و دل دردی گرفتم ک دارم بالا میارم از شدت درد

نبات داغ خوردم.

قرص ژلوفن و هیوسین خوردم ولی هیچی نمیکنه

ب شوهرم و هیچکیم نگفتم ک مریضن

بنظرتون زنگ بزنم ب شوهرم بگم ک حالم بده و بعد ب داداشم بگم بیاد ببرتم دکتر؟ یا صبر کنم تا ۶ خودش بیاد

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

ب نظر من زنگ بزن بهت. از اینه تا غروب وایستی و درد تحمل کنی

با داداشمم راحتم ولی میدونم اگ بگم دلم درد میکنه میبره بیمارستان بعد اینکه خوب شدم مطمئنم نمیبره خونمون میبره خونه ی مامانم اینا استراحت کنم اخلاقش دستمه ازاونطرفم شام اینا نزاشتم شوهرم از سرکار میخواد بیاد خستشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با داداشمم راحتم ولی میدونم اگ بگم دلم درد میکنه میبره بیمارستان بعد اینکه خوب شدم مطمئنم نمیبره خون ...

وااا خب درد داریا همسرت باید درک کنه یا نه؟با این درد ازت انتظار شام نداشته باشه

وااا خب درد داریا همسرت باید درک کنه یا نه؟با این درد ازت انتظار شام نداشته باشه

درک میکنه بابا ادمه ولی نمیدونم چرا خودم میکم بشین دردو بکش نرو ولی واقعا کم اوردم دیگ