2777
2789

سلام .

اینو دیروز سفارش دادم 

اوندم خونه ابجیم و بقیه گفتن خیلی سادس  

حالا به دلم اومده

شما نظر بدین اگه خوب نیس برم عوض کنم.

ممنون جیگرا

مدل بهتر اگه مد نظر دارید برام بزارید.

تختش ساده نوجوان هست

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینهایت شیکه.مبارک باشه. اصلا عوضش نکن. میز توالتم گرفتی؟

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

عزیزم مبارکش باشه ، خیلی مرتب و شیک هست، ولی من خودم یه کم رنگ رنگی بود، بیشتر میپسندیدم، برا پسر هم م ست همه ی وسایلش رو باسی وسفید خریدم

خداوندا بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید لطف کنید وبرای سلامتی مامانم و شادی روح بابای مهربونم صلوات بفرستید
بنظر من.ک عالیه.خودمم تصمیم دارم انشآلله بچه دار شدم سفید بگیرم سرویس چوبشو

وای مرسی  

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

میتونی عروسکای رنگی رنگی و روتختی رنگی و شاد بگیری ک از حالت بی روحی دربیاد

ممنون گلم حتما این کارو میکنم