2777
2789
عنوان

وقتی مهاجرت کردی حق نداری بد ایران و بگی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 26 پست

مثلاً بد ایرانو پیش خارجی ها بگی چی میشه میان برات بسیج سازندگی راه میندازن دوباره کشورتو ازنو میسازن؟اگه آنقدر از وضعیت منلکتت ناراضی بودی باید یه کار مثبت در جهت ساختنش میکردی نه اینکه اینکارو بکنی رسماً تف سر بالا که میگن اینه ها

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خیلی عجیبه که معنیشو متوجه نشدید

شما بخون چی نوشتی بعد واسمون معنی کن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور اینه که جلوی غریبه وطنت رو نفروشی و به ایران عرق داشته باشی... وطن رو دوست داشته باش و بهش افت ...

الان دیگه با وجود شبکه های اجتماعی و اخبار و......‌نیازی ب گفتن اوضاع کشور (هر کشوری) نیست همه آگاهن و میدونن تو دنیا چه‌ خبره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شما بخون چی نوشتی بعد واسمون معنی کن

چشم 

معنیش اینه که مساله این نیس که ینفر مهاجرت میکنه بده، مساله اینه که چرا یه خارجی باید کشور ما رو با خصوصیات بدش بشناسه جرا معضلات و مشکلات ایران باید خارج از ایران مطرح بشه؟ چرا ضد تبلیغ باشه.. 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نه مساله عقده شماهاست

چه جالب معنی عقده رو هم فهمیدیم😂

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چشم معنیش اینه که مساله این نیس که ینفر مهاجرت میکنه بده، مساله اینه که چرا یه خارجی باید کشور ما رو ...

دوست عزیزم بالای پیامت توضیح دادم بنظرت تو دنیایی که دسترسی به اینترنت و رسانه های آزاد هست و.....نیازی هست من معضلات و مشکلات کشورم و بگم؟ ولی اگر حرفی هم‌زده میشه همیشه ب معنای تخریب و انتقاد بد نیست 

مثلاً بد ایرانو پیش خارجی ها بگی چی میشه میان برات بسیج سازندگی راه میندازن دوباره کشورتو ازنو میساز ...

نه ولی شاید تو برنامه ریزی سفراشون یه تجدید نظری بکنن برای جون خودشونم بهتره

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
نه ولی شاید تو برنامه ریزی سفراشون یه تجدید نظری بکنن برای جون خودشونم بهتره

آدم خود تحقیر که شاخ و دم نداره واقعا 

حداقل یه چیزی بگو بتونیم باور کنیم خوبه هزاران هزار مسافر خارجی دیدیم که اومدن ایرانو ولاگ سفرشونو درست کردن و خیلی دوست داشتن ایرانو مناطق دیدنی شو البته به خاطر وجود شماهاست که در مورد ایرانو ایرانی این نظرو دارن خارجی هایی که سفر نداشتن به ایران 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آدم خود تحقیر که شاخ و دم نداره واقعا حداقل یه چیزی بگو بتونیم باور کنیم خوبه هزاران هزار مسافر خارج ...

باور کردن میخواد؟ یه سر به دی ۵ سال پیش بزن عزیزم

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
باور کردن میخواد؟ یه سر به دی ۵ سال پیش بزن عزیزم

من چی گفتم شما چی جواب دادین واقعا 

ممنون بابت ریپلایتون