2777
2789
عنوان

دکتر گفت خطرناکه لطفا بیاید

168 بازدید | 23 پست

خانوما

تصویر یک فولیکول به اندازه ۱۸ میلی متر در تخمدان چپ قابل مشاهده است ینی چی؟

دکتر گفت خطرناکه

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابااااااااا منم دارم دکتر گفت تمام لگنتو گرفته تمام آندومتریوزن داغون شده به من گفت برو آزمایش وحشتناکه مال من وحشتناک یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی دوتا کیست فوق العاده بزرگ اثلا نه فقط تخمدانم کل رحمم داغون اندومتریوزم تمام تعطیل فقط بقایاش مونده تازه بچه هم ندارم 

خیلی ممنون عزیزم

ببین در مورد فولیکول بخون تو گوگل هر خانمی هر ماه یه تعدادی فولیکول داره تو تخمدان موقع تخمک گذاری اون که از همه بزرگترها پاره میشه و تخمک درمیاد بیرون بقیه هم از بین میرن اندازه خیلی خوب و نرمالش هم همین هجده تا ۲۵ هست که می‌تونه تخمک گذاری انجام بده 

فولیکول کیست نیست 

من پنج سال پیش رفتم دکتر سر کیستای وحشتناک دکتر نه گذاشت نه برداشت گفت سه ماه دیگه میمیری سرطانه ولی پنج سال گذشته هیچی البته بدتر سده وحشتناک تمام  زن تا زمان یائسگی سرطان نمیگیره خیالت راحت من اصلا داخل رحم حتی جداره رحمم هم کیست داره همش داغون از درد گاهی وقتا غش میکنم کلی چک میزنن در گوشم به هوش میام یه بار یک کیلیویی نمیتونم بلند کنم به خونریزی میفتم 😐😑

ای بابااااااااا منم دارم دکتر گفت تمام لگنتو گرفته تمام آندومتریوزن داغون شده به من گفت برو آزمایش و ...

ای بابا عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه

ببین در مورد فولیکول بخون تو گوگل هر خانمی هر ماه یه تعدادی فولیکول داره تو تخمدان موقع تخمک گذاری ا ...

قشنگم لطف کردی توضیح دادی 🤍