2777
2789
عنوان

دکتر گفت خطرناکه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
ای بابا عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه

امیدوارم هم مشکل من حل بشه هم مشکل همه زنها تو این شرایط اصلا دیگه رد دادم تازه زخم معده هم دارم حقیقتو میگم حالا جوابشون اومد از دکتر میارم عکساشونو چه گوارش چه رحم برات نیفرستم ببین

من پنج سال پیش رفتم دکتر سر کیستای وحشتناک دکتر نه گذاشت نه برداشت گفت سه ماه دیگه میمیری سرطانه ولی ...

خدانکنه گلم ایشالا که اینطوری نمیشه

میتونم بپرسم دلیلش چیه؟ چرا اینطوری شد

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم هم مشکل من حل بشه هم مشکل همه زنها تو این شرایط اصلا دیگه رد دادم تازه زخم معده هم دارم حقی ...

نمیشه جراحی کنید کیست رو؟

خدانکنه گلم ایشالا که اینطوری نمیشهمیتونم بپرسم دلیلش چیه؟ چرا اینطوری شد

نمیدونم معلوم نیست خودمم نمیدونم دوتراهم هرکدوم یه چیزی میگن من جدیدا البته اینطوری شدم یکساله قبلا نه سالم بودم 

نمیدونم معلوم نیست خودمم نمیدونم دوتراهم هرکدوم یه چیزی میگن من جدیدا البته اینطوری شدم یکساله قبلا ...

اگه یکساله پس به درمان امیدوار باشید ایشالا که حل میشه

از عفونت طولانی مدت و شدید که درمان نشه میشه از هورمون میشهاز طبع سرد رحم میشه از التهاب میشهاز اعصا ...

ممنونم که گفتین

اگه یکساله پس به درمان امیدوار باشید ایشالا که حل میشه

امیدوارم البته پنج سال پیشم یکبار اینجوری شد گفتن سرطانه ولی انگار خوب شد یه کیست ساده ولی جدیدا دوباره اینطوری شده ولی این کیست شبیه اون کیست پنج سال پیش نیست اون انگار فرق داشت درد نداشت سریع خوب شد