سلام من شوهرم اصلا حقوقش رو نمیده من پس انداز کنم در ماه فقط واسم یه مقداری پول به حسابم میریزه و تمام بعد چند سال زندگی میبینم هیچ پس اندازی تو حسابم ندارم به نطر شما چکار کنم خواهش میکنم کمکم کنید راهکار بدین، خیلی تو این چند سال اشتباه کردم ازش نخواستم در ضمن من خانه دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اول سر یع موضوع .کارت حقوق و یارانه دست منه.پول تو جیبی من میدم بهش
ماهم اینجوری هستیم
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بهش پیشنهاد بده که مدیریت پولا رو به شما بده بگین این چند سال مدیریت با شما بوده چند ماه امتحانی بده من میخوام اگر بتونیم پس انداز کنیم یه کار دیگه هم که میتونی ازش پول بگیری وام های خونگی اسم بنویس مجبوره قسطشو بده
سلام عزیزم ممنون اومدی.سر چی میشه بگی چطوری هرچی بهش میگم خودشو میزنه به اون راه
یه سال بود ازدواج کرده بودیم نه بچه ایی بود.نه رفت وامدی...من خونه بابام که نزدیک بود نهار میخوردم.اون سر کار.یه شام سبک بود.دیدم هر ماه بجای زیاد شدن پس اندازه دارم کمتر میشه...شک کردم بهش که نکنه واسه خانومی چیزی خرج میکنه.که شکر خدا واسه اون نبود.دیدم میده به مادرش بدونه اینکه کسی بدونه...بهش گفتم گفت میده که خرج پدرش کنن...اون موقع پدر شوهرم سرطان خون داشت.کارت رو گرفتم.ازش.همه چیز جای خودش اومد.پدر شوهرمم تا ۶ماهی که زنده بود خودم میبردم شیمی درمانی هزینه رو میدادم.دیگه نمیدادم به مادرشوهرم.چند برابر از شوهرم پول شیمی درمانی میگرفت.میداد به دخترش.فهمید مامانش گولش زده دیگه کارتو ازم نگرفت
شوهر من اوایل کارتش دست خودش بود ولی الان یک ساله کارتش کلا خونس پولم بخواد بکشه میگه منم بدون اجازه ازش پول نمیگیرم ولی مثلا پولای خزیدای مختلف و همیشه از کارت میکشم یعنی با پول نقد خرید میکنم چون با کارت حسابش از دستم در میره پس انداز جدا هم ندارم