2777
2789

آخه این چه استدلال هاییه که بعضیا به پسردارها میگن و خون به جیگرشون میکنن😅والا ما آشنا داریم ۳تا پسر داره یدونه دختر ،دخترش زنگ رده به مادرش که از خودت مراقبت کنیا من حوصله جمع کردن تو رو ندارم....اینو گفتم تا بدونیم که اولاد صالح دختر و پسر نداره هر دوتاش نعمت خداونده و اینکه قرار نیست بچه های ما آخر عمری همه ی زندگیشون رو وقف ما کنن به اونایی که فقط دختر دارن و به اونایی که فقط پسر دارن طعنه نزنین دلشونو نشکنین حق الناسه دلشون بشکنه بدجور گریبانتون رو میگیره حالا از ما گفتن بود

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

تربیت خیلی مهمه اما ذات دختر و پسر همینه، معمولاااا دختر محبتش بیشتره و باز بیشتر کنار خانواده میمونه اما پسرا از یه سنی به بعد میرن واسه خودشون واقعیتو باید پذیرفت...🥺

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان