2777
2789
متوجه سوالتون نشدم

همه برندای ایرنی کیوتن10 میلی بود یکیش 100 میلی گفتم ببینم خاجی میشه؟ 

میدونید کیوتن خارجی برند کانادا چنده؟ 

آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه برندای ایرنی کیوتن10 میلی بود یکیش 100 میلی گفتم ببینم خاجی میشه؟ میدونید کیوتن خارجی برند کاناد ...

قرص برا قلبه؟

فک میکنم حدود ۳۰۰ تا۴۰۰ تومن باشه 

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

قرص برا قلبه؟فک میکنم حدود ۳۰۰ تا۴۰۰ تومن باشه

برا قلبم خوبه اره 

ایرانیش 30 میلی 150 ایناس 

خارجیش قیمتش اینه یعنی؟ 

برا قلبم خوبه اره ایرانیش 30 میلی 150 ایناس خارجیش قیمتش اینه یعنی؟

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

اگر این که خورده شش درصد  تخفیف ایرانیشه بله فکر کنم درست گفتم

اگر این که خورده شش درصد تخفیف ایرانیشه بله فکر کنم درست گفتم

مرسی عزیزم

میگم کیوتن پلاس با کو آنزیم فرق داره؟ 

مرسی عزیزممیگم کیوتن پلاس با کو آنزیم فرق داره؟

بله عزیزم کو آنزیم برای تامین انرژی سلولی 

اما کیتون پلاس ترکیبی از آنتی اکسیدان هاست  و عملکرد متفاوت دارن

بله عزیزم کو آنزیم برای تامین انرژی سلولی اما کیتون پلاس ترکیبی از آنتی اکسیدان هاست و عملکرد متفاو ...

خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی  به قول مامانم انشالله که هیچ وقت تو زندگیت به چه کنم چه کنم نیفتی 😅🫂🌹❤❤❤❤❤💋

خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی به قول مامانم انشالله که هیچ وقت تو زندگیت به چه کنم چه کنم نیفتی � ...

♥️قربونت عزیزم

ممنون بابت دعای قشنگت انشاالله به زودی مشکلتون حل شه

فدات بشم گلم ❤🌹🫂🫀🫀🫀

دور از جون ♥️🥰