هـکـر_قلبها مدیر استارتر عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 عنوان قرص کیوتن 100 68 بازدید | 12 پست کیوتن 100 میلی خارجی میشه؟ قیمتشو میدونید چنده؟ آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️ 1403/05/04 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohana_mm عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 متوجه سوالتون نشدم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
هـکـر_قلبها مدیر استارتر عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 متوجه سوالتون نشدم همه برندای ایرنی کیوتن10 میلی بود یکیش 100 میلی گفتم ببینم خاجی میشه؟ میدونید کیوتن خارجی برند کانادا چنده؟ آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
mohana_mm عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 همه برندای ایرنی کیوتن10 میلی بود یکیش 100 میلی گفتم ببینم خاجی میشه؟ میدونید کیوتن خارجی برند کاناد ... قرص برا قلبه؟فک میکنم حدود ۳۰۰ تا۴۰۰ تومن باشه اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
هـکـر_قلبها مدیر استارتر عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 قرص برا قلبه؟فک میکنم حدود ۳۰۰ تا۴۰۰ تومن باشه برا قلبم خوبه اره ایرانیش 30 میلی 150 ایناس خارجیش قیمتش اینه یعنی؟ آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
mohana_mm عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 برا قلبم خوبه اره ایرانیش 30 میلی 150 ایناس خارجیش قیمتش اینه یعنی؟ اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 اگر این که خورده شش درصد تخفیف ایرانیشه بله فکر کنم درست گفتم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
هـکـر_قلبها مدیر استارتر عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 اگر این که خورده شش درصد تخفیف ایرانیشه بله فکر کنم درست گفتم مرسی عزیزممیگم کیوتن پلاس با کو آنزیم فرق داره؟ آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
mohana_mm عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 مرسی عزیزممیگم کیوتن پلاس با کو آنزیم فرق داره؟ بله عزیزم کو آنزیم برای تامین انرژی سلولی اما کیتون پلاس ترکیبی از آنتی اکسیدان هاست و عملکرد متفاوت دارن اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
هـکـر_قلبها مدیر استارتر عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 بله عزیزم کو آنزیم برای تامین انرژی سلولی اما کیتون پلاس ترکیبی از آنتی اکسیدان هاست و عملکرد متفاو ... خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی به قول مامانم انشالله که هیچ وقت تو زندگیت به چه کنم چه کنم نیفتی 😅🫂🌹❤❤❤❤❤💋 آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
mohana_mm عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی به قول مامانم انشالله که هیچ وقت تو زندگیت به چه کنم چه کنم نیفتی � ... ♥️قربونت عزیزمممنون بابت دعای قشنگت انشاالله به زودی مشکلتون حل شه اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
هـکـر_قلبها مدیر استارتر عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 376 ♥️قربونت عزیزمممنون بابت دعای قشنگت انشاالله به زودی مشکلتون حل شه فدات بشم گلم ❤🌹🫂🫀🫀🫀 آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
mohana_mm عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 فدات بشم گلم ❤🌹🫂🫀🫀🫀 دور از جون ♥️🥰 اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید