2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ایکس باکس سری اس بگیر، فقط بازی های خشن نریز روش، اگه اوسعت می رسه که ps5 بهتره

با پدر مادرم میخرم ، اگه راضی باشن ps5 میگیریم از مشاورش میپرسم ضرر نداشته باشه از درساش عقب بیوفته 

با پدر مادرم میخرم ، اگه راضی باشن ps5 میگیریم از مشاورش میپرسم ضرر نداشته باشه از درساش عقب بیوفته

منی که وقتی ۵ سالم بود اولین کامپیوترو واسم خریدن بازی کردنو بیشتر از درس خوندن میپسندیدم و اصلا هر وقت خونه خالی میشد بازی میکردم

بچه ها بیشتر معتاد بازی میشن و از درسشون میوفتن

تجربه ۲۴ ساله یه پسرو بهتون گفتم

تازه هزینه بازی کردنم زیاده پلیسیشن ۵ حدود ۳۰ میلیونه

خیلی دوست داره پازل شاید همونو بگیرم ممنون از کمکتون

پازل کشتی و خونه های خیلی بزرگ خیلی قشنگن و درست کردنشون چالشی و لذت بخشه

ارزونم هستن و اسباب بازیا دارن

دنیای گیم و گیمینگ باید از بچه اا دور باشه چون بچن متوجه نیستن که درسشون مهم تر از بازیه و بازی واسشون اولویت میشه

منی که وقتی ۵ سالم بود اولین کامپیوترو واسم خریدن بازی کردنو بیشتر از درس خوندن میپسندیدم و اصلا هر ...

حرف شما درسته.منم بچه بودم با تبلت و اینا بازی میکردم ولی پدر مادرم مدیریت میکردند فکر کنم بزرگتر بشه خوشحال تر هم بشه براش بگیرم 

منی که وقتی ۵ سالم بود اولین کامپیوترو واسم خریدن بازی کردنو بیشتر از درس خوندن میپسندیدم و اصلا هر ...

من واسه دخترم همون ۶ سال خریدم ، مدیریت کردیم الانم که نه سالشه مشگلی نداریم، بعدم شاگردام همشون دارن ، کلا کنسول بازی یه امکانات هست که بنظرمن برای بچه ها داشتنش خیلی خوبه، البته نظر شما هم محترمه.

پازل کشتی و خونه های خیلی بزرگ خیلی قشنگن و درست کردنشون چالشی و لذت بخشهارزونم هستن و اسباب بازیا د ...

درسته . از طرفیم پسر خالم داره برا اون دوست داشت داشته باشه ولی حرف شما درسته