2777
2789

از یک سالگیش بلند کردیم خودشم میگفت نزنیم راضیش کردم که بانمک میشیو اینجور حرفا خودمم قراره کوتاه کنم بچه های اطرافیانم موهاشون بلنده میترسم بعد کوتاه کردنش به اونا نگاه کنه یادش بیوفته افسوس بخوره که اونموقع دیگه کاری نمیشه کرد

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بلند بشن نه گناه داره

اینجوری هم میگم عرق میکنه اذیت میشه

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
خودت میتونی قشنگ کوتاه کنی؟ حتما قبلش ویدئوشو از گوگل ببین . من که دخترم خیلی با شونه کردن مشکل داشت ...

میبرم ارایشگاه

نه نکن 

من تو تمام عمرم یکبارم موهام بلند نبوده 

و الان سفت و سخت گذاشتم بلند شه 

اما همش دلم برای مدلای کوتاه می‌ره و کاری نمیتونم بکنم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

هم عرق می‌کنه هم موهاش ضعیف میشه هم بنیه ی بدنش می‌ره برا مو کوتاه کنید بچه ها فک نکنم ب این چیزا توجه کنند ک اون موی بلند داره من ندارم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )