2777
2789
عنوان

قران شفاست 🌼دورهمی قرائت قرآن

312 بازدید | 15 پست

.گروهی در ایتا هستیم از اخر قران،   از سوره های کوچیک شروع به  خواندن کرده ایم هر روز یک صفحه می‌خونیم. تا انشالله عمری باشه کل قران بخونیم.

با گروه کلام دوست  مزه شیرین قرآن رو بچش.

آیدی ام در ایتا 👇

@zohre_bagheri

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت من بخاطر بارداری پسرم از خواهرانم جا موندم الان میاستی جز ۱۲ میبودم

ااتفاقا منم بخاطر پسرم یه مدت نتونستم حفظ کنم ولی بعدا دوباره شروع کردم الان یه سه هفته ای میشه نمیتونم حفظ کنم از کار زیاد

اقرین عالی

سلام من افسردگی شدید دارم ..صدابیزاری هم دارم خودم فکر میکنم ریشه در کودکیم داره  روز به روز بدتر میشم بطوریکه زندگی اطرافیانم رو هم مختل کردم راهی هست درمان بشم؟

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
سلام من افسردگی شدید دارم ..صدابیزاری هم دارم خودم فکر میکنم ریشه در کودکیم داره روز به روز بدتر می ...

بله صد در صد. تایپیک تجربه درمان افسردگی خودم بخونید 

حداقل 30 صفحه اولو 

و. کم کم اجرا کنید.  زمانبره ولی نشد نداره.  مشکلات اعصاب از بیقوتی بدن از سردی تن هستن. بالای 6 ماه پیگری لازمه.

خواستید براتون وقت مشاوره با هزینه  هم میذارم.

سلام من افسردگی شدید دارم ..صدابیزاری هم دارم خودم فکر میکنم ریشه در کودکیم داره روز به روز بدتر می ...

آیدی بنده بالای ابن صفحه هست. اول مطالب تایپیک بخونید بعد در ایتا ایدی ام پیام دهید تا کمی راهنمایی کنم