2777
2789

مگه میشه آخه من چطور نفهمیدم سنشو بهم دروغ گفته 

چطور نفهمیدم یک ماه ازم کوچکتره

چطور نفهمیدم کلی دوست دختر داره همزمان 

آخه این که وقتی چند ساعت نبودم بهم هی پیام می دادم بهم میگفت ملکم نفسم وجودم کجایی چی ؟

اینکه هر وقت گربه می دید تو خیابون چون من دوست داشتم برام عکس می گرفت چی ؟ چطور آخه وقت می کرده همزمان با چندین نفر باشه

من فکر می کردم قبل من فقط با یه نفر بوده 

نگو به نفر قبلی گفته بوده که چون دوست دخترای قبلیش ترکش کردن یه مدت لاشی هم شده بوده تا خودشو خالی کنه 

چیکار کنم آخه من ؟؟؟ حوصله ی انجام هیچ کاری و ندارم 

همش با خودم میگم چرا من نفهمیدم اینا رو زودتر 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنت بهم لعنت بهماون اولین پسری بود که حضوری می دیدمشاون همه حرفای عاشقانه اون همه ادعا آخه مگه میشه ...

حالا این میگی لاشی بوده ، دوست پسر من لاشی ام نبود خیلیم خوب بود خیلی مدت طولانی ام باهم بودیم، سر یه چیز الکی کات کرد هرچی گفتم برگرد طوری رقتار کرد انگار اسممو تا حالا نشنیده

همین الان دمش بگیر و از همه جای زندگیت پرتش کن بیرون 

اول از قلبت... و  بعد از سوشال مدیا و گوشی و فکرت 

اون آدم چیپ ارزش ناراحتی مداره

فقط اومد تو زندگیت تا یادت بده همچین آدمای هم هستن و نباید زود اعتماد کنی باید هوشیار باشی دختر جون 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

عزیزم یه وقتا طول می‌کشه آدما شخصیت واقعی شون رو شه 

من ۶ سال با یکی زندگی کردم ندیدم به یه بزرگتر جلو روش بی احترامی کنه، پشت سر رو کاری ندارم. 

الان یه کارا می‌کنه که من دهنم باز مونده

سر هیچی دو شبه با قمه میاد سراغ من و خونواده م 🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

متاسفانه پسرا همینن

آخه با این سن کمش؟

لعنتی هنوز ۱۷ سالش هم نشده . از من کوچکتره 

چطور وقت می کرد با همه دخترا چت کنه 

مگه وقتی من چند ساعت نبودم همش بهم پیام نمی دادم که کجایی 

مگه اسممو تو بیوش نذاشته بود 

تا همین دیروز تو ذهنم ازش یه فرشته ساخته بودم 

تمام پسرایی که اهل دوست دختر بازی هستن همزمان با چندنفر هستن حیالت راحت 

تو دخترا هم هست اما نسبت به پسرا کمتره 

اینکه اون چندتا دوست داره عجیب نیست اینکه تو فکر میکردی فقط با توعه عجیبه. 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بهش وابسته شدی....

غم بزرگیه .....

ولی گذشت زمان همه چیوحل میکنه بزاریکسال بگذره حالت خوب میشه......

برا پسرا گفتن جملات قشنگ کاری نداره  وفریب کاری 

کاش با کسی دوست نشی هیچ وقت تاهرکس وناکسی یک خنجربه روحت نزنه وفرارکنه ....

مذهبی نیستما.

تمام پسرایی که اهل دوست دختر بازی هستن همزمان با چندنفر هستن حیالت راحت تو دخترا هم هست اما نسبت به ...

آخه برام اسکرین شات که از صفحه چتش میفرستاد هیچ دختری نبود .....

تو اینستا کسیو جز من فالو نداشت به عنوان یه دختر 

حالا این دختر بازی هاش هیچی

سنشو چی بگم آخه من