2777
2789

منم چند وقته دارم راکوتان استفاده میکنم عوارضی برام نداشته بجز خشکی لب صورتمم خیلی بهتر شده 

هرچی قرصو دارو بود امتحان کردم پیش چندتا متخصص رفتم دریت نشد بدترم شد فعلا دارم راکوتان مصرف میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم چند وقته دارم راکوتان استفاده میکنم عوارضی برام نداشته بجز خشکی لب صورتمم خیلی بهتر شده هرچی قرص ...

حدودا میشه بگید چندوقته دارید استفاده میکنید و اینکه بعد از قطع دوره مجدد به حالت اولی برنمیگرده؟

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

حدودا میشه بگید چندوقته دارید استفاده میکنید و اینکه بعد از قطع دوره مجدد به حالت اولی برنمیگرده؟

نمیدونم یک ماهه دارم میخورم

اگه ازمایش داده دکترم گفته بخوره خب یعنط مشکلی نیست اگه نه باید ازمایش بده اول 

بعد اگه خورد عوارض داشت سریع به دکتر بگید 

برا سنش هست گل 

راکوتان ندی دور از جون پدر کلیه و کبدش در میاد 

مراقبت کنه . صورتش حتما با شوینده مخصوص صورت و ضد جوش صبح و شب بشوره . ضد آفتاب بزنه 

حتما در مصرف مواد غذایی رعایت کنه غذاهای چرب و تند و پر ادویه نخوره

آزمایش چکاب بده 

می‌دونی من چقدر دکتر رفتم و پول خرج کرم سوختگی لیزرم بره حتی پزشکی که خودش باعث سوختگی و لک شده بود کلی دارو داد ولی نرفت تا از یه خانم بسیار صادق کرم گرفتم و کامل برطرف شد حتی پزشکی که پیشش تحت نظر بودم الان خودش مشتری همونه

یقران رو بینیمم یه لک بزرگ بود با این کرم رفت و دیگه برنگشت الان دو سال گذشته برنگشته پوستمم همون موقع چقدر جوانسازی شد سفید شد چروک‌های سطحیم کامل رفت مهمتر از همه اینه که کرماش با این کرم‌های دست ساز فرق داره من بردم آزمایشگاه هیدروکینون و کورتون اصلا نداره که عوارض دار باشه کلی همکار پزشک هم دارن چون من حضوری برای درمان رفتم و دیدم ولی برای خواهرم ارسال کرد شیراز و اونا هم راضی بودن منم ضمن تشکر شمارش می‌ذارم اگه مشکل منو داشتید با کمترین هزینه حل بشه  که مردم وقتی با بدبختی پول درمیان بدونن کجا خرج کنن

09026744639