خودم اسمم زهرا هست بعد با یه آقایی آشنا شدم الان میگه خوشم اومده ازت میخوام بیام خواستگاریت بعد من همه چیو حقیقت گفتم جز اسمم که بهش گفتم هلنا چون خودم این اسم رو دوس داشتم قصدم دروغ نبود الان نمیدونم چجوری بهش بگم اگه بگم و نخوادم چی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اسم که چیزی نیست بگو اسم اصلیم زهراس ولی دوست دارم بقیه اینطوری صدام کنن ، دختر دایی منم تو شناسنامه اسمش چیز دگس ولی ب خواسته خودش چند ساله ب ی اسم دیگه صداش میکنیم
در ضمن هر کی از راه میرسه و میگه قصد خواستگاری داره و سریع باورس نکنی!
تاپیکام رو بخون
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman