2777
2789

خودم اسمم زهرا هست بعد با یه آقایی آشنا شدم الان میگه خوشم اومده ازت میخوام بیام خواستگاریت بعد من همه چیو حقیقت گفتم جز اسمم که بهش گفتم هلنا چون خودم این اسم رو دوس داشتم قصدم دروغ نبود الان نمیدونم چجوری بهش بگم اگه بگم و نخوادم چی

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعیه خانمهااول آشنایی اسم مستعارمیگن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

چقدر عین منی🤣

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
راستشو میخوام بگم فقط میترسم ترکم کن فکر کن دروغ گفتم بهش

نمیره بهت قول میدم

بگو اسم مستعارمه

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
بگو شناسنامه زهرا ولی دوست دارم هلنا صدام کنن و چون ثبت احوال اسامی ائمه رو تغییر نمیده نشده تغییرش ...

میترسم به جرم دروغگویی ولم کنه بره ۳ ماهه آشنا شدیم 

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡
راستشو میخوام بگم فقط میترسم ترکم کن فکر کن دروغ گفتم بهش

اسم که چیزی نیست بگو اسم اصلیم زهراس ولی دوست دارم بقیه اینطوری صدام کنن ، دختر دایی منم تو شناسنامه اسمش چیز دگس ولی ب خواسته خودش چند ساله ب ی اسم دیگه صداش میکنیم 

اگر سر اسم نخواد که همون بهتر نخواد 😂

در ضمن هر کی از راه میرسه و میگه قصد خواستگاری داره و سریع باورس نکنی! 

تاپیکام رو بخون 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman