2777
2789

چیزی که نوشتم شعار نیس،حرف نیس،تجربمه،بچه ها اگه تو همچین شرایطی هستین به دیده خیر بهش نگاه کنید و خدا رو با تمام وجودتون صدا بزنید،باور کنید ورق به نفعتون برمیگرده،بلند بگید یا ارحم الراحمین.

من به درجه ای از جنون رسیدم که فقط مرگ رو میدیدم و هیچ روشنایی نمیدیدم امااااا خدا رو صدا زدم و الان حالم خوبه و خوشحالم بابت اون اتفاق چووووون روشنایی بخش زندگیم شد

من این خاطره رو اینجا ثبت میکنم به یادگار بمونه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جز ضد حال بمن کار دیگه بلد نیستکاشکی یه خدایی بهتر. داشتیم

ببین دوست عزیز منم همین فکرو کردم،خودم زدم،گریه کردم،غصه خوردم،خونه نشین شدم و هی گفتم خدایا چراااا چراااا من،الان بعد گذشت دو سه ماه میفهمم همون خدایی که انگشت اشارمو به سمتش بردم همون خدا داشت با صدای بلند میگفت بنده من صبور باش،الان بعد اون بحران وحشتناک دارم بابت اون اتفاق جشن میگیرم تو خلوتم

خدا رو بدون کینه صدا بزن،مشکلات هست همیشه هست ولییییی ایمان و باورمون رو از دست ندیدم به سلامت از هر مشکلی بیرون میایم

همه اتفاقای زندگیمون تجربس و بهترین اتفاقمنتها ما اینقدر غرق دردش میشیم که دنبال تجربش نمیریم و درس ...

دقیقاااا همشون برای رشد ماست،من درجه ای از جنون رو تجربه کردم که فک کردم هرگز سرپا نمیشم،خونه نشین شدم امااااا امشب از شدت هیجان دوس داشتم بدوم چون فهمیدم اون اتفاق به نفع من بوده

خیلی ازت ممنونم دلم شکسته اس برات خیلی دعا کردم التماس دعا

دعا میکنم حال خوب به قلب مهربونت برگرده و مطمئن باش همین میشه،خدا بنده هاشو تنها نمیذاره فقط صبوریشونو میسنجه،ممنون از دعاهای قشنگت بوی عطر کلامت به مشام رسید❤️

دعا میکنم حال خوب به قلب مهربونت برگرده و مطمئن باش همین میشه،خدا بنده هاشو تنها نمیذاره فقط صبوریشو ...

خیلی ازت ممنونم الهی همیشه بهترین ها برات باشه موفق باشی هیچ وقت گول شیطون رو نخوری ک نامید بشی واینکه ورزش رو هم فراموش نکن در حد پیاده روی هم خوبه 

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
خیلی ازت ممنونم الهی همیشه بهترین ها برات باشه موفق باشی هیچ وقت گول شیطون رو نخوری ک نامید بشی واین ...

شروع کردم به پیاده روی،نه دیگه میخوام مسیر زندگیمو عوض کنم با تمام وجود